Libnet.ro
UNICEF

00:07

Donald Trump afirma ca SUA a doborat o drona iraniana

România Liberă România Liberă,
Donald Trump afirma ca SUA a doborat o drona iraniana

Donald Trump a declarat ca SUA a doborat o drona iraniana deasupra stramtorii Ormuz, ceva ce Iranul . continuă pe România Liberă

SUA distrug o drona iraniana deasupra Stramtorii Ormuz, anunta Trump

O nava de razboi americana, USS Boxer, a distrus joi o drona iraniana aflata in zbor, care ameninta nava si care se afla la doar aproximativ 900 de aceasta, a anuntat Donald Trump, relateaza AFP.

Donald Trump asigura ca SUA nu au in vedere sanctiuni impotriva Turciei, apoi se razgandeste

Presedintele american Donald Trump a declarat joi ca Statele Unite nu au in vedere sanctiuni impotriva Turciei, dupa ce aceasta tara a achizitionat sisteme rusesti de aparare antiaeriana S-400. La scurt timp, Trump s-a contrazis, relateaza Agerpres.

Armata iraniana sustine ca toate dronele s-au intors la baza, dupa ce Trump a anuntat ca SUA au doborat una

Purtatorul de cuvant al armatei Iranului a declarat ca toate dronele s-au intors in siguranta la baza, a informat agentia semi-oficiala Tasnim, dupa ce presedintele american Donald Trump a afirmat ca o nava a Marinei Statelor Unite a distrus una dintre drone, conform Reuters.

SUA au distrus o drona iraniana deasupra Stramtorii Ormuz. Care este motivul... (VIDEO)

O drona iraniana aflata in zbor, care ameninta nava de razboi americana USS Boxer si care se afla la doar aproximativ 900 de metri de aceasta, a fost distrusa joi.

Nu exista vreo indoiala, am doborat-o, afirma Trump despre drona iraniana. Bolton afirma acelasi lucru

Donald Trump a reiterat vineri ca Statele Unite au doborat joi o drona iraniana in Stramtoarea Ormuz, dupa ce Washingtonul a anuntat ca detine probe clare in acest sens, ceea ce Iranul a dezmintit categoric, relateaza AFP.

VIDEO Donald Trump spune ca o nava americana a distrus o drona iraniana in Stramtoarea Ormuz

Presedintele american Donald Trump a transmis joi ca o ambarcatiune a Marinei SUA a distrus o drona iraniana care ameninta nava americana in Stramtoarea Ormuz.

Donald Trump, primul presedinte american declarat rasist de camera inferioara a Congresului

Camera inferioara a Congresului american, majoritar democrata, a adoptat marti o motiune condamnand comentariile rasiste ale presedintelui Donald Trump, o acuzatie pe care a respins-o, continuand,.

Donald Trump e sigur ca Boris Johnson va face o treaba grozava cu Brexitul. Viitorul premier al Regatului Unit va fi anuntat marti, 23 iulie

Presedintele american Donald Trump a declarat, vineri, ca este pregatit sa lucreze cu Boris Johnson, care pare sa fie principalul favorit in cursa catre sefia conservatorilor britanici si, implicit, catre.

Donald Trump nu a luat inca o decizie privind sanctiunile impotriva Turciei

Presedintele american Donald Trump a declarat joi ca Administratia sa nu a luat momentan o decizie finala privind sanctionarea Turciei pentru achizitionarea de sisteme antiracheta S-400 din Rusia, scrie Mediafax, citand Reuters.

Ilhan Omar se declara convinsa ca Donald Trump este un fascist

Aleasa democrata Ilhan Omar s-a declarat joi convinsa de faptul ca Donald Trump este un fascist, dupa ce presedintele american a acuzat-o ca uraste Statele Unite si a indemnat-o sa se intoarca in tara sa de origine, relateaza AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )