Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scandal la CASA ALBA! Se clatina scaunul lui DONALD TRUMP! Presedintele a fost AVERTIZAT

B1 B1,
Scandal la CASA ALBA! Se clatina scaunul lui DONALD TRUMP! Presedintele a fost AVERTIZAT

O figura cunoscuta in scandalul Watergate, John Dean, transmite un avertisment fara precedent presedintelui SUA, Donald Trump. Acesta sustine ca Michael Cohen, fostul avocat al presedintelui SUA,. continuă pe B1

Trump l-a primit pe Juncker la Casa Alba, dupa scenele HALUCINANTE de la summitul NATO. Ce vrea sa obtina presedintele american (VIDEO)

Donald Trump si Jean-Claude Juncker s-au intalnit miercuri seara, la Casa Alba. Presedintele SUA si-a exprimat speranta ca va reusi sa ajunga la un acord comercial corect cu Uniunea Europeana. Ma.

Germania si SUA au scos ARMELE pe masa: America este mai mare decat Casa Alba, iar Trump nu va schimba asta

Razboi total intre SUA si Germania. Ministrul german de externe Heiko Maas a transmis ca Statele Unite ale Americii inseamna mai mult decat Casa Alba, iar presedintele Donald Trump nu poate schimba acest lucru.

intalnire ISTORICA la Casa Alba: TRUMP si JUNCKER dezamorseaza razboiul comercial dintre SUA si UE

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, si presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, au anuntat miercuri ca au ajuns la un acord privind relatiile comerciale dintre SUA si UE. A fost o zi foarte.

Trump si Juncker - intalnire la Casa Alba

Intalnirea t and 234;te- and 224;-t and 234;te in Biroul Oval intre Donald Trump si seful Comisiei Europene CE) Jean-Claude Juncker, de astazi, poate fi tensionata, in contextul in care razboiul comercial pe care l-a declansat locatarul Casei Albe ii face sa scrasneasca din dinti inclusiv pe cei din tabara sa, scrie AFP.

Donald Trump, invitat la Moscova de Vladimir Putin: Ce solicita liderul rus

Presedintele rus Vladimir Putin l-a invitat pe liderul de la Casa Alba, Donald Trump, sa faca o vizita oficiala la Moscova. in privinta reuniunilor, inteleg perfect ce a declarat presedintele Trump. Are.

Steaua lui Donald Trump de pe Hollywood Walk of Fame a fost distrusa: Ce s-a intamplat cu cel care a comis fapta (FOTO)

Steaua presedintelui SUA Donald Trump de pe Hollywood Walk of Fame a fost distrusa miercuri dimineata. Steaua pe care actualul lider de la Casa Alba a primit-o in 2007 a fost distrusa cu un tarnacop de.

Fiica lui Donald Trump si-a inchis brandul de moda

Ivanka Trump a fost nevoita sa isi inchida brandul care ii poarta numele pentru ca vanzarile au scazut la jumatate dupa ce ea a devenit consilierul personal al lui Donald Trump.

Vladimir Putin - pregatit sa mearga la Washington, Donald Trump - deschis unei vizite la Moscova

Vladimir Putin si Donald Trump au facut schimb de amabilitati, vineri, pe marginea unei eventuale noi intalniri bilaterale, la zece zile dupa primul lor summit, presedintele rus declarandu-se pregatit sa mearga la Washington, iar omologul sau american - deschis ideii unei vizite oficiale la Moscova, relateaza AFP.

Vladimir Putin se declara pregatit sa mearga la Washington si il invita pe Donald Trump la Moscova

Presedintele rus, Vladimir Putin, s-a declarat pregatit sa mearga la Washington pentru a se intalni cu Donald Trump si a spus ca l-a invitat pe presedintele american la Moscova, dupa un prim summit bilateral ce a provocat un val critici in Statele Unite, transmite AFP.

Amenintari la adresa lui Donald Trump: Nici nu isi poate imagina. Suntem pregatiti

Comandantul fortei de elita Quds a Garzii Revolutionare iraniene, Qassem Soleimani, l-a avertizat joi pe presedintele american Donald Trump sa nu initieze o actiune militara contra Iranului, afirmand ca daca.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )