Libnet.ro
UNICEF

12:30

Donald Trump: Statele Unite nu au alta alegere decat sa faca fata provocarii cu arme din Coreea de Nord

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump: Statele Unite nu au alta alegere decat sa faca fata provocarii cu arme din Coreea de Nord

Presedintele SUA, Donald Trump, a vorbit luni despre o noua strategie de securitate nationala si a cerut Pakistanului sa adopte masuri decisive impotriva terorismului, noteaza Reuters. Acesta a mai spus ca Washington trebuie sa faca fata provocarii lansate de programele de arme din Coreea de Nord. continuă pe Hotnews

Donald Trump sustine ca nu vrea sa-l concedieze pe procurorul special Robert Mueller, care conduce ancheta privind Rusia

Donald Trump neaga ca intentioneaza sa-l concedieze pe Robert Mueller, procurorul-sef in ancheta privind amestecul Rusiei in alegerile americane.

Vladimir Putin si Donald Trump au purtat o discutie telefonica cu privire la criza nucleara din Peninsula Coreeana

Presedintii Rusiei si ai Statelor Unite, Vladimir Putin si Donald Trump, au purtat o discutie telefonica in care au discutat mai multe subiecte, si in special criza nord-coreeana, a anuntat biroul de presa al Kremlinului.

Probleme in familia prezidentiala din SUA. Fiica presedintelui Donald Trump, data in judecata pe tema declaratiilor de avere

Ivanka Trump, fiica si consilierul prezidential al lui Donald Trump, precum si sotul ei, Jared Kushner, consilier la Casa Alba, au fost dati in judecata sub acuzatia ca au omis sa isi declare.

Adevarul nespus despre fostele sotii ale lui Donald Trump

Timp de multi ani, mariajele presarate cu scandaluri ale lui Donald Trump , de la Ivana Trump la Marla Maples, au facut deliciul tabloidelor. Oare ce le-a transformat intr-o bataie de cap asa de mare pentru cel de-al 45.

Vladimir Putin si Donald Trump au discutat despre criza nord-coreeana, intr-un apel telefonic initiat de presedintele american

Presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau american Donald Trump au discutat joi despre programul nuclear nord-coreean, intr-o convorbire telefonica initiata de Washington, a anuntat Kremlinul, citat de AFP.

Nikki Haley, ambasadorul SUA la ONU, sustine ca Statele Unite au dovezi ca Iranul a incalcat rezolutiile ONU

Ambasadorul Statelor Unite la Organizatia Natiunilor Unite, Nikki Haley, stand in fata unor ramasite ale unei rachete militare despre care a sustinut ca este de origine iraniana, a sustinut ca Statele Unite au astfel dovezi indisputabile asupra faptului ca Iranul a incalcat rezolutiile ONU.

Cel mai mare numar de migranti internationali, aproape 50 de milioane, traiesc in Statele Unite/ Numarul total de migranti este de 258 de milioane

Un numar aproximativ de 258 de milioane de persoane sunt migranti internationali, potrivit Organizatiei Natiunilor Unite. Cel mai mare numar de migranti internationali, aproape 50 de milioane, traiesc in Statele Unite, noteaza Reuters.

Accident feroviar in Statele Unite. Un tren a deraiat si a cazut pe o autostrada

Un tren de pasageri a deraiat, iar un vagon a cazut pe o autostrada in apropiere de Olympia, capitala statului Washington, in nord-vestul Statelor Unite.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2565 seconds )