Libnet.ro
UNICEF

00:07

DONALD TRUMP: Statele Unite nu mai au capacitatea de a primi migranti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DONALD TRUMP: Statele Unite nu mai au capacitatea de a primi migranti

Statele Unite nu mai au capacitatea de a primi migranti, sunt ''pline '', a declarat presedintele american, Donald Trump, ieri, in Calexico. continuă pe Ziarul Bursa

Donald Trump: Statele Unite nu mai au capacitatea de a primi migranti

Statele Unite nu mai au capacitatea de a primi migranti, sunt 'pline', a declarat presedintele american, Donald Trump, vineri, in Calexico, un mic oras din California situat la granita cu Mexicul, unde s-a deplasat pentru a-si transmite in cea mai simpla maniera mesajul contra imigratiei ilegale, scrie Agerpres, citand AFP.

Donald Trump: Statele Unite nu mai au capacitatea de a primi migranti, sunt pline

Statele Unite nu mai au capacitatea de a primi migranti, sunt 039;039;pline039;039;, a declarat presedintele american, Donald Trump, vineri, in Calexico, un mic oras din California situat la granita cu Mexicul, unde s-a deplasat pentru a-si transmite in cea mai.

Donald Trump: Statele Unite nu mai au capacitatea de a primi migranti

Statele Unite nu mai au capacitatea de a primi migranti, sunt pline, a declarat presedintele american, Donald Trump, vineri, in Calexico, un mic oras din California situat la granita cu Mexicul, unde s-a.

Statele Unite ale Europei

In anul 2018 Steve Bannon, fost consilier al presedintelui Donald Trump, a creat formatiunea pan-europeana de dreapta Miscarea, avand ca principal scop subminarea actualului establishment de la Bruxelles si al proiectului unei Uniuni tot mai integrata, incepand chiar cu alegerile europarlamentare din 2019. Asa cum se stie, principalii sai parteneri europeni sunt Viktor Orban, Marine Le Pen, liderul Adunarii Nationale si Matteo Salvini, liderul formatiunii Liga Nordului si ministru de interne al Italiei.

Cum isi coafeaza Donald Trump criticile la adresa Germania: Tatal meu este german / Totusi, tatal presedintelui SUA este nascut in New York (VIDEO)

Donald Trump, presedintele SUA, a mintit din nou ca tatal sau s-a nascut in Germania, in timpul unei conferinte de presa pe care a sustinut-o alaturi de Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, potrivit.

Donald Trump este pregatit 100% sa inchida frontiera dintre SUA si Mexic: Ce spune presedintele american

Donald Trump, presedintele SUA, a afirmat din nou, marti, ca este pregatit sa inchida frontiera cu Mexicul, daca autoritatile mexicane nu actioneaza pentru a opri intrarea migrantilor pe teritoriul.

Cum sfideaza sistemul parintii bogati din China pentru a-si trimite odraslele la studii in Statele Unite

Parintii bogati din China pretuiesc atat de mult o diploma de studii in Statele Unite, incat sunt dispusi sa recurga la diverse subterfugii pentru a-si inscrie copiii la o universitate din aceasta tara asimilata unui taram al tuturor posibilitatilor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )