Libnet.ro
UNICEF

11:15

DONALD TRUMP: SUA sunt aproape de un acord comercial cu China

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DONALD TRUMP: SUA sunt aproape de un acord comercial cu China

Presedintele american, Donald Trump a declarat, marti, ca Statele Unite fac eforturile finale pentru a ajunge la un acord comercial cu China, dar ca Washingtonul este alaturi de protestatarii din Hong Kong, unde doreste sa fie democratie. continuă pe Ziarul Bursa

Ce functie ocupa bugetarul din Romania care ia mai multi bani decat Donald Trump. Oamenii sunt revoltati

Romania, tara de nicaieri! Romania, tara in care un bugetar de lux castiga mai bine decat presedintele Statelor Unite ale Americii, in timp ce unii copii nu au incaltaminte de iarna si nu au o bucata de paine pe masa, in acelasi timp in care cea mai mica pensie de serviciu este de 743 de .

Donald Trump declara razboi cartelurilor mexicane ale drogurilor! SUA, pe cale sa le declare organizatii teroriste

Presedintele american Donald Trump a anuntat ca intentioneaza sa declare cartelurile mexicane ale drogurilor drept organizatii teroriste. Mai mult, intr-un recent interviu, Donald Trump a anuntat ca.

VIDEO Donald Trump ataca procedura de destituire deschisa impotriva sa si face ironii la adresa presei la ceremonia de gratiere a curcanilor Bread si Butter

Donald Trump a profitat de traditionala gratiere a curcanilor - Butter, iti doresc mult noroc, iti acord prin prezenta o gratiere totala! -, cu ocazia Thanksgiving, pentru a-si ataca adversarii favoriti, abordand o varietate de subiecte, de la destituire la presa si democrati, relateaza AFP.

Donald Trump, chemat la audieri in Camera Reprezentantilor in ancheta care vizeaza destituirea sa din functie

Comitetul juridic al Camerei Reprezentantilor din SUA l-a invitat pe presedintele Donald Trump la prima sa audiere, programata pentru 4 decembrie, in ancheta care vizeaza destituirea presedintelui. Va scriu.

Donald Trump, invitat sa se apere in Camera Reprezentantilor in ancheta care ar putea duce la demiterea sa

Camera Reprezentantilor l-a invitat pe presedintele SUA, Donald Trump, sa isi prezinte pe 4 decembrie argumentele de aparare in cadrul anchetei care ar putea conduce la initierea procedurii demiterii, afirma surse citate de agentia de presa Reuters.

Michel Barnier, negociatorul-sef al UE: Negocierea unui acord comercial cu Londra va fi o prioritate dupa Brexit

Michel Barnier, negociatorul-sef al UE, i-a informat pe politicienii europeni ca va trata ca o prioritate negocierile privind incheierea unui nou acord comercial cu Marea Britanie dupa Brexit, potrivit unor surse citate de publicatia Financial Times.

Tusk: Donald Trump, probabil cea mai dificila provocare la adresa UE

Presedintele american Donald Trump constituie una dintre cele mai mari provocari pentru Uniunea Euro.

Donald Trump l-a primit la Casa Alba pe Boiko Borisov: despre ce au discutat cei doi lideri

Premierul bulgar Boiko Borisov a fost primit luni, la Casa Alba, de catre Donald Trump, cei doi discutand despre proiectul centralei nucleare Belene, cooperarea in domeniul militar si securitatea la Marea Neagra.

Donald Trump decoreaza cainele care a participat in operatiunea impotriva lui al-Baghdadi

Donald Trump l-a prezentat la Casa Aba pe Conan, probabil cel mai celebru caine din lume! al armatei americane care a participat la raidul care a condus in octombrie, in Siria, la moartea liderului gruparii jihadiste Statul Islamic Abu Bakr al-Baghdadi, relateaza AFP.

FOTO VIDEO Donald Trump l-a decorat pe cainele Conan, eroul operatiunii impotriva lui Abu Bakr al-Baghdadi

Donald Trump l-a decorat luni pe cainele care l-a alergat in tunel pe liderul Statului Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, oferindu-i o medalie si o placa pentru rolul sau in eliminarea celui mai cautat terorist din lume pana acum o luna.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )