Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ce functie ocupa bugetarul din Romania care ia mai multi bani decat Donald Trump. Oamenii sunt revoltati

Playtech Playtech,
Ce functie ocupa bugetarul din Romania care ia mai multi bani decat Donald Trump. Oamenii sunt revoltati

Romania, tara de nicaieri! Romania, tara in care un bugetar de lux castiga mai bine decat presedintele Statelor Unite ale Americii, in timp ce unii copii nu au incaltaminte de iarna si nu au o bucata de paine pe masa, in acelasi timp in care cea mai mica pensie de serviciu este de 743 de . continuă pe Playtech

The Economist: Sistemul de sanatate din Romania, cel mai slab din Uniunea Europeana

Sistemul de sanatate din Romania, cel mai slab din UE, se lupta pentru a se reforma, iar cresterea salariilor si incercarile de diminuare a coruptiei pot fi considerate un inceput, potrivit unei analize The Economist. Totusi, in ciuda dublarii salariilor in ultimii ani, coruptia, investitiile insuficiente si exodul personalului medical raman o plaga, noteaza jurnalistii The Economist.

VLAD ROVO, SOMFY ROMANIA: Tot mai multi proprietari de locuinte aleg solutii pentru case inteligente

Reporter: Cum au fost primele trei trimestre pentru companie in privinta cererii? Vlad Rovo: Primele trei trimestre ale anului ne-au adus o crestere atat pe segmentul de automatizare pentru rulouri si pentru produse de umbrire pentru interior: perdele si draperii, cat si o crestere a ponderii de produse pentru smart home.

Romania solicita mai multi militari americani

Bogdan Aurescu cere secretarului de stat american, Mike Pompeo, cresterea participarii aliate la Brigada Multinationala din Romania, precum si sporirea prezentei navale si aeriene aliate la Marea Neagra. Totul in contextul in care generalul r) american Ben Hodges a declarat ca urmatorul cel mai probabil conflict intre Rusia si NATO va fi in Marea Neagra.

Alegeri prezidentiale 2019, turul 2. Topul sectiilor din strainatate cu cei mai multi votanti. Londra conduce

In diaspora, cel mai mare numar de votanti in turul al doilea al prezidentialelor era duminica, la ora 12. 30, la sectii de votare din Londra - peste 4. 000, Bruxelles - peste 3. 200 si Roma.

Alegeri prezidentiale 2019, turul 2. Topul sectiilor din strainatate cu cei mai multi votanti. Londra conduce

In diaspora, cel mai mare numar de votanti in turul al doilea al prezidentialelor era duminica, la ora 12. 30, la sectii de votare din Londra - peste 4. 000, Bruxelles - peste 3. 200 si Roma.

Mihai Sfetcu, pompier ranit in misiune in primavara acestui an, a devenit primul mare ars care a obtinut decontarea de catre statul roman a recuperarii medicale in strainatate

Mihai Sfetcu, pompierul ranit in primavara acestui an in misiunea de stingere a incendiului de padure de la Eselnita, a devenit primul pacient mare ars din Romania care a obtinut decontarea de catre statul roman a recuperarii medicale post arsura grava in strainatate. Toata aceasta odisee medicala absurda a pompierului erou Mihai Sfetcu a creat un precedent. Este un moment important pentru soarta pacientilor care trec prin acest cosmar, spune Mihai Grecea, supravietuitor al incendiului din clubul Colectiv care s-a implicat in campania de strangere de fonduri din donatii pentru ca Mihai Sfetcu sa poata fi dus, intr-o prima faza, la tratament in strainatate.

Sectiile de votare din Romania in care nu a votat nimeni. in ce judete se afla

Exista mereu judete codase in care nu se inghesuie romanii la sectiile de votare. Unele din aceste judete sunt Covasna sau Harghita, care de regula au prezenta relativ mai scazuta la alegeri. , comparativ cu alte regiuni din tara. Dar, mai mult decat atat, tot in aceste judete sunt si sectiile de votare unde nu s-a .

The Economist: Sistemul de sanatate din Romania, cel mai slab din Uniunea Europeana

Sistemul de sanatate din Romania, cel mai slab din UE, se lupta pentru a se reforma, iar cresterea salariilor si incercarile de diminuare a coruptiei pot fi considerate un inceput, arata publicatia britanica The Economist, intr-o analiza asupra sistemului de sanatate din Romania.

CTP, furios pe tinerii din Romania: Nu le e rusine? Scrisoare catre cei intre 18 si 49 de ani

Cristian Tudor Popescu a avut un mesaj foarte dur, la adresa tinerilor din Romania, care nu au mers sa isi exercite dreptul la vot, in primul tur al alegerilor prezidentiale. Deoarece sectiile de votare pentru turul al doilea, de duminica, pe 24 noiembrie 2019, se vor inchide, peste doar cateva ore, la 21:00, gazetarul i-a .

O super-vedeta PRO TV candideaza la alegerile din Romania. Ce functie vrea sa ocupe Elena Lasconi

Elena Lasconi s-a hotarat sa candideze la urmatoarele alegeri. Locul in care doreste sa detina o functie pe viitor este inghetat din anii 1990 si pana acum. Vedeta Pro TV vrea sa readuca la viata localitatea. Elena Lasconi candideaza la urmatoarele alegeri. Ce functie vrea sa ocupe? Elena Lasconi s-a decis! Cunoscuta vedeta de la .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )