Libnet.ro
UNICEF

11:00

Donald Trump, testat negativ cu covid-19, cu teste rapide. Medicul Casei Albe anunta ca presedintele SUA nu mai e contagios

B1 B1,
Donald Trump, testat negativ cu covid-19, cu teste rapide. Medicul Casei Albe anunta ca presedintele SUA nu mai e contagios

Presedintele SUA Donald Trump a fost gasit negativ la testele rapide pentru depistarea noului coronavirus si nu mai poate fi considerat contagios, a declarat luni medicul sau de la Casa Alba, la 10 zile dupa ce. continuă pe B1

Donald Trump este negativ pentru covid, anunta medicii de la Casa Alba

Donald Trump a fost testat negativ cu covid-19 - cu teste rapide - si nu mai este contagios, a anuntat medicul Casei Albe, la zece zile dupa anuntarea contaminarii presedintelui american in exercitiu cu SARS-CoV-2, relateaza Reuters.

Donald Trump va participa luni la primul sau miting electoral dupa infectarea cu coronavirus

Donald Trump va participa luni in Florida la primul miting electoral dupa ce a fost testat pozitiv la coronavirus saptamana trecuta, a anuntat vineri echipa sa de campanie, relateaza AFP. Sambata ar urma sa tina primul sau eveniment public la Casa Alba.

Joseph Biden mentine un avans de 10%-12% in preferintele de vot, in raport cu Donald Trump

Joseph Biden, candidatul Partidului Democrat in scrutinul prezidential din SUA, mentine un avans de 10%-12% in raport cu presedintele Donald Trump in preferintele de vot, conform celor mai recente sondaje de opinie, difuzate de ABC NewsWashington Post.

SUA: Donald Trump ii numeste animale pe manifestanti, chiar inainte de un maraton electoral in trei state-cheie

Presedintele american Donald Trump a calificat luni drept animale un grup de manifestanti, cerand aplicarea legii pentru sanctionarea distrugerii de bunuri in timpul protestelor.

Care mai este starea lui Donald Trump, presedintele SUA infectat cu noul coronavirus

Presedintele Donald Trump a fost diagnosticat cuCovid-19la sfarsitul saptamanii trecute sia petrecut trei zile la spital. Potrivit zvonurilor aparute in presa americana,aceasta ar fi dez.

Donald Trump, acompaniatde Orchestra Infanteriei la primul sau eveniment de la Casa Alba de dupa boala, numit Protestul pasnic al Legii si Ordinii

Presedintele american Donald Trump a avut sambata primul sau eveniment oficial dupa testul pozitiv la coronavirus si a vorbit unui numar de sute de sustinatori de la balconul Casei Albe. Evenimentul, care a adus cu un mars de campanie, a fost acompaniat de orchestra infanteriei in ceea ce pare a fi un alt exemplu de fortare a limitelor legale si traditionale ale neutralitatii politice de catre Trump, relateaza Washington Post.

Cum se simte Donald Trump dupa infectia cu COVID-19: Am trecut cel mai inalt test

Donald Trump a declarat duminica ca si-a revenit complet din COVID-19 si ca nu reprezinta un risc de infectie pentru altii, ceea ce ii va permite sa revina la organizarea de mitinguri de campanie in ultimele saptamani ale cursei pentru Casa Alba.

SUA, alegeri 2020. Talibanii afgani il sprijina pe Donald Trump la scrutinul prezidential

Presedintele american Donald Trump a primit o sustinere neasteptata in cursa pentru Casa Alba din partea talibanilor din Afganistan, a relatat postul CBS News.

Diplomatii europeni, ingroziti ca Donald Trump ar putea castiga un al doilea mandat. Ce spun despre relatiile dintre SUA si Europa

Diplomati si oficiali europeni au indicat momentul in care au simtit ca relatiile dintre Europa si SUA se fractureaza si au facut unele estimari privind impactul unui nou mandat la Casa Alba al presedintelui american Donald Trump.

Donald Trump, la primul eveniment cu public dupa spitalizare. Luni va participa la un miting in Florida

Presedintele american, Donald Trump, va tine sambata la Casa Alba primul sau eveniment cu public dupa testul pozitiv la COVID-19 saptamana trecuta, a afirmat vineri un oficial cu rang inalt, scrie AFP. Luni, presedintele candidat va tine in Florida primul sau miting electoral .

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )