Libnet.ro
UNICEF

22:45

Donald Trump, la primul eveniment cu public dupa spitalizare. Luni va participa la un miting in Florida

Adevărul Adevărul,
Donald Trump, la primul eveniment cu public dupa spitalizare. Luni va participa la un miting in Florida

Presedintele american, Donald Trump, va tine sambata la Casa Alba primul sau eveniment cu public dupa testul pozitiv la COVID-19 saptamana trecuta, a afirmat vineri un oficial cu rang inalt, scrie AFP. Luni, presedintele candidat va tine in Florida primul sau miting electoral . continuă pe Adevărul

SAMBATA: Trump va tine, la Casa Alba, primul eveniment cu public dupa spitalizare

Presedintele american, Donald Trump, va tine sambata la Casa Alba primul sau eveniment cu public dupa testul pozitiv la COVID-19 saptamana trecuta, a afirmat vineri un oficial cu rang inalt, scrie AFP, potrivit Agerpres.

Trump a iesit pe balconul Casei Albe in primul eveniment public dupa tratamentul anti-COVID. Ma simt minunat!

Presedintele SUA, Donald Trump, a aparut, sambata, la balconul Casei Albe in fata a cateva sute de sustinatori, in primul eveniment public de la infectarea sa cu COVID-19, pentru care a primit un tratament experimental intr-un spital militar.

Cum arata Donald Trump dupa tratamentul pentru COVID

Subiectul acestei saptamani este, de departe, revenirea lui Donald Trump la Casa Alba dupa cele cateva zile petrecute in spital. Iata cum arata Presedintele SUA dupa tratamentul pentru COVID.

VIDEO Trump, la primul sau eveniment public de la iesirea din spital: Ma simt minunat Vaccinul va ajunge intr-un timp record

Presedintele SUA, Donald Trump, externat luni dupa o spitalizare de trei zile din cauza unei infectii cu coronavirus, a declarat sambata, in timpul unui eveniment public asemanator unui miting electoral de la Casa Alba, ca se simte bine. in fata unei multimi care striga inca patru ani, Trump, care nu purta o masca, a asigurat, de asemenea, ca coronavirusul va disparea, ca se afla in curs de disparitie, relateaza AFP.

Donald Trump va participa luni la primul sau miting electoral dupa infectarea cu coronavirus

Donald Trump va participa luni in Florida la primul miting electoral dupa ce a fost testat pozitiv la coronavirus saptamana trecuta, a anuntat vineri echipa sa de campanie, relateaza AFP. Sambata ar urma sa tina primul sau eveniment public la Casa Alba.

EXCLUSIV Institutul Matei Bals, primul spital din Europa unde se testeaza cocktailul de anticorpi luat de Donald Trump pentru COVID-19. Medicul Adrian Marinescu: Ar putea sa reprezinte o solutie net superioara Remdesivirului

EXCLUSIV Tratamentul pe care Donald Trump l-a primit pentru noul coronavirus si care a devenit revelatia momentului in ceea ce priveste lupa cu pandemia de COVID-19 va fi testat si in Romania. Institutul Matei.

Twitter a blocat contul lui Donald Trump dupa ce presedintele SUA a distribuit e-mail-ul unui ziarist de la New York Post

Twitter a blocat luni contul lui Donald Trump. Seful de la Casa Alba a fost sanctionat de reprezentantii retelei de socializare dupa ce a a difuzat adresa de e-mail a unui ziarist de la New York.

EXCLUSIV Un tratament cu anticorpi, asemanator celui primit de Donald Trump, ar urma sa fie folosit de saptamana viitoare si la spitalul Victor Babes din Timisoara

EXCLUSIV Tratamentul pe care presedintele SUA, Donald Trump, l-a primit pentru noul coronavirus si care si-a dovedit in cazul sau eficienta a deschis calea catre o noua strategie folosita de medici pentru.

Ce tratament pentru COVID a urmat Donald Trump

Donald Trump pare ca si-a revenit extrem de repede dupa infectarea cu virusul care a omorat deja peste 210. 000 de americani. Iata ce tratament pentru COVID a urmat Presedintele! .

Scadere puternica pe Wall Street, dupa ce Donald Trump a anuntat ca intrerupe negocierile cu democratii

Indicii bursieri de pe Wall Street au incheiat tranzactiile de marti in scadere puternica, dupa ce presedintele Donald Trump a anuntat ca intrerupe negocierile cu palamentarii democrati referitoare la noul program de stimulare a economiei afectate de coronavirus pana dupa alegerile prezidentiale, transmite Reuters si News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )