Libnet.ro
UNICEF

19:30

Donald Trump va transfera militari din Germania in Polonia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Donald Trump va transfera militari din Germania in Polonia

Trupe americane vor fi transferate din Germania in Polonia, a anuntat miercuri Donald Trump cand l-a primit pe omologul sau polonez Andrzej Duda la Casa Alba, fara a oferi alte detalii. continuă pe Ziarul Bursa

Trump a anuntat ca va transfera militari din Germania in Polonia

Trupe americane vor fi transferate din Germania in Polonia, a anuntat miercuri Donald Trump cand l-a primit pe omologul sau polonez Andrzej Duda la Casa Alba, fara a oferi alte detalii, relateaza AFP.

Trump anunta transferarea militarilor americani din Germania in Polonia

Trupe americane vor fi probabil transferate din Germania in Polonia, a declarat miercuri presedintele american, Donald Trump, in urma unei vizite la Casa Alba a omologului sau polonez, Andrzej Duda, fara sa ofere detalii in legatura cu numarul acestora, relateaza AFP citat de Agerpres.

Moscova reactioneaza la anuntul lui Trump de relocare a unor trupe americane din Germania in Polonia: incalca Actul Fondator NATO-Rusia

Rusia urmareste cu atentie declaratiile Washingtonului cu privire la relocarea unei parti a contingentului american din Germania in Polonia, iar in cazul in care va fi necesar va lua toate masurile corespunzatoare pentru asigurarea securitatii Federatiei Ruse si a aliatilor sai in noul context, a declarat ministrul adjunct rus de externe, Aleksandr Grusko, avertizand cu aceasta ocazie Washingtonul impotriva incalcarii Actului Fondator NATO-Rusia.

Trupele americane din Germania, relocate in Polonia

Trupe americane vor fi transferate din Germania in Polonia, a anuntat miercuri Donald Trump cand l-a primit pe omologul sau polonez Andrzej Duda la Casa Alba, fara a oferi alte detalii.

Trupe americane din Germania vor fi mutate in Polonia, afirma presedintele Trump

Trupe americane din Germania vor fi probabil transferate in Polonia, a declarat, miercuri, presedi.

VIATA LUI DONALD TRUMP, un documentar de exceptie despre presedintele SUA, de la mostenitorul unei afaceri si ridicarea unui imperiu, pana la pozitia de cel mai puternic om al planetei (VIDEO)

B1 TV difuzeaza, in exclusivitate, documentarul VIATA LUI DONALD TRUMP, vineri, 26 iunie, de la ora 22. Documentarul prezinta povestea lui Donald Trump, de la un mostenitor al unei afaceri de.

Michael Flynn, primul consilier pentru securitate nationala al lui Donald Trump, rasufla usurat: nu mai este anchetat pentru contactele sale cu rusii

Justitia americana a dispus miercuri sa se abandoneze procedurile care-l vizeaza pe Michael Flynn, un fost consilier al lui Donald Trump care a recunoscut ca a mintit politia federala FBI) cu privire la contactele sale cu fostul ambasador rus Serghei Kisliak, relateaza AFP.

Donald Trump adopta o pozitie ferma fata de cei care devasteza monumentele

Presedintele american Donald Trump a promis marti ca va adopta o pozitie ferma fata de cei care distrug sau vandalizeaza monumentele istorice din Statele Unite, el amenintand ca va folosi forta impotriva unora dintre protestatari, in timp ce activismul politic impotriva nedreptatilor rasiale s-a raspandit la nivel national, punandu-i in pericol sansele de a fi reales.

SUA: Alaturi de Biden, Barack Obama impotriva lui Donald Trump

Barack Obama a declarat marti ca marele elan traversand Statele Unite ar putea conduce la infrangerea lui Donald Trump in noiembrie, cu prilejul unei strangeri de fonduri online care i-a permis fostului sau vicepresedinte si candidat al Casa Alba, Joe Biden, sa adune 11 milioane de dolari.

Donald Trump adopta o pozitie ferma fata de cei care devasteaza monumentele si ameninta ca va folosi forta impotriva protestatarilor

Presedintele american Donald Trump a promis marti ca va adopta o pozitie ferma fata de cei care distrug sau vandalizeaza monumentele istorice din Statele Unite, el amenintand ca va folosi forta impotriva unora dintre protestatari, in timp ce activismul politic impotriva nedreptatilor rasiale s-a raspandit la nivel national, punandu-i in pericol sansele de a fi reales, transmite Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )