Libnet.ro
UNICEF

22:45

Donald Trump adopta o pozitie ferma fata de cei care devasteaza monumentele si ameninta ca va folosi forta impotriva protestatarilor

Adevărul Adevărul,
Donald Trump adopta o pozitie ferma fata de cei care devasteaza monumentele si ameninta ca va folosi forta impotriva protestatarilor

Presedintele american Donald Trump a promis marti ca va adopta o pozitie ferma fata de cei care distrug sau vandalizeaza monumentele istorice din Statele Unite, el amenintand ca va folosi forta impotriva unora dintre protestatari, in timp ce activismul politic impotriva nedreptatilor rasiale s-a raspandit la nivel national, punandu-i in pericol sansele de a fi reales, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

Donald Trump adopta o pozitie ferma fata de cei care devasteza monumentele

Presedintele american Donald Trump a promis marti ca va adopta o pozitie ferma fata de cei care distrug sau vandalizeaza monumentele istorice din Statele Unite, el amenintand ca va folosi forta impotriva unora dintre protestatari, in timp ce activismul politic impotriva nedreptatilor rasiale s-a raspandit la nivel national, punandu-i in pericol sansele de a fi reales.

Presedintele Donald Trump a prelungit suspendarea vizelor de munca pentru straini, pana in 2021

Presedintele american Donald Trump a prelungitsuspendarea eliberarii cartilor verzi care acorda rezidenta permanenta strainilor)si a vizelor pentru cetatenii straini,pana la sfarsitul.

Donald Trump, penalizat din nou pe internet: greseala care l-a costat scump

De aproximativ o luna, Donald Trump se afla in conflict deschis cu reteaua sa de socializare preferata si nu pare sa se incheie prea curand. O noua postare a presedintelui SUA a fost.

Presedintele Trump a aprobat pana 10 ani de inchisoare pentru cei care vandalizeaza statui

Presedintele Donald Trump va emite un ordin executiv pe baza caruia persoanele care vandalizeaza mon.

Michael Flynn, primul consilier pentru securitate nationala al lui Donald Trump, rasufla usurat: nu mai este anchetat pentru contactele sale cu rusii

Justitia americana a dispus miercuri sa se abandoneze procedurile care-l vizeaza pe Michael Flynn, un fost consilier al lui Donald Trump care a recunoscut ca a mintit politia federala FBI) cu privire la contactele sale cu fostul ambasador rus Serghei Kisliak, relateaza AFP.

SUA: Alaturi de Biden, Barack Obama impotriva lui Donald Trump

Barack Obama a declarat marti ca marele elan traversand Statele Unite ar putea conduce la infrangerea lui Donald Trump in noiembrie, cu prilejul unei strangeri de fonduri online care i-a permis fostului sau vicepresedinte si candidat al Casa Alba, Joe Biden, sa adune 11 milioane de dolari.

Donald Trump isi lauda zidul: A oprit Covidul, a oprit totul

Presedintele american, Donald Trump, a laudat marti, in Arizona, eficienta zidului construit pe o portiune a frontierei dintre Statele Unite si Mexic, afirmand ca a fost foarte util mai ales impotriva COVID-19, noteaza AFP, citata de Agerpres. Este zidul cel mai puternic care exista in lume, beneficiaza de o tehnologie incredibila, a explicat presedintele american cu prilejul unei mese rotunde la Yuma pentru a marca pragul de 200 de mile 322 de kilometri). Liderul de la Casa Alba a insistat asupra faptului ca este zid este de netrecut, decat daca ai avea o scara extraordinar de lunga.

Donald Trump prelungeste suspendarea vizelor! Cand expira masura luata de presedintele american

Romanii care sperasaobtinavize de munca in Statele Unite trebuie sa mai astepte. Donald Trump a decis saprelungeascasuspendarea acordarii asa-numitelor green cards si a mai multor categorii de vize de munca.

Alerta maxima pentru Donald Trump, dupa toate tratamentele de prevenire a coronavirusul. Anuntul echipei presedintelui

Donald Trump este in alerta dupa ce doua persoane care fac parte din echipa de organizare a mitingului de la Tulsa, Oklahoma, au fost infectate cu coronavirus. Anuntul a fost facut chiar de echipa presedintelui.

Consilierul pentru securitate nationala John Bolton l-a tradat pe Donald Trump in cartea sa. Dar America?

Cartea lui John Bolton, consilierul pentru securitate nationala a lui Donald Trump, va iesi public marti, 23 iunie. incercarea Casei Albe de a bloca aparitia si distributia cartii nu a mai fost posibila, dupa ce Bolton s-a consultat cu Departamentul pe care l-a condus, pentru a nu avea documente si date clasificate in carte, inca din decembrie, si a obtinut sambata 20 iunie hotararea judecatoreasca pentru a putea publica cartea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )