Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai bizare muzee din lume: de la mumii si capete sfartecate, la mancaruri dezgustatoare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai bizare muzee din lume: de la mumii si capete sfartecate, la mancaruri dezgustatoare

Cele mai mari frici ale oamenilor sunt exploatate in unele din cele mai bizare muzee din lume: ventriloci, clovni, mancaruri dezgustatoare, paraziti, creiere umane pe care vizitatorii pe pot atinge, colectii de cranii, corpuri mumificate, aparate de. continuă pe Wall-Street Ro

Meseria de sofer de TIR, una dintre cele mai fascinante meserii din lume

Meseria de sofer de TIR este, fara indoiala, una dintre cele mai fascinante meserii din lume. Si una dintre cele mai grele. Zeci de mii de kilometri parcursi anual, drumuri grele, asteptari lungi, foarte multa.

Cea mai inalta statuie din lume a fost inaugurata in India si deja a stranit controverse. VIDEO

Cea mai inalta statuie din lume, de 188 de metri, a fost inaugurata, recent, in India, de premierul Narendra Modi, dar a starnit deja controverse, din cauza pretului de productie, de 370,7 milioane de euro, dar si a impactului asupra mediului, potrivit.

Cea mai inalta statuie din lume a costat 420 de milioane de dolari

India a inaugurat, ieri, cea mai inalta statuie din lume, la Surat, in Gujarat vest), statul de origine al prim-ministrului nationalist Narendra Modi. Aceasta il reprezinta pe Sardar Vallabhbhai Patel, o figura a independentei Indiei, costul total al lucrarii fiind de 420 milioane de dolari.

Cele mai poluate orase din Europa. Ce pozitii ocupa orasele Romaniei in clasament?

Cele mai poluate orase din Europa sunt in Macedonia, Italia si Romania. Chiar daca la nivel mondial se incheie pacturi pentru protectia mediului si reducerea nivelului de poluare, calitatea aerului din marile capitale europene lasa in continuare de.

Utile: Cele 4 semne care anunta un infarct;Aceasta este cea mai simpla dieta din lume; Un nivel mare de stres ti micsoreaza creierul. Cnd trebuie sa te ngrijorezi

Anxietatea: alimente care o combat. Un studiu recent spune ca aproape 38 % din populatia europeana sufera de. Sarurile de baie te intineresc! Cum trebuie sa le folosesti. Sarurile pot fi folosite atat in baile relaxante, cat si in.

Foametea loveste mai multe orase din lume. ONU: Sute de milioane de copii si adulti sunt subnutriti!

Sute de milioane de copii si adulti in orasele in plina expansiune din Asia sunt subnutriti. Regiunea Asia-Pacific are cea mai ridicata rata globala de urbanizare si de asemenea peste jumatate din cele.

DIETA.Aceasta este cea mai simpla dieta din lume. Nutritionist: Este vorba doar de o viziune sanatoasa

Suzy Wengel, un dietetician danez, crede ca are raspunsul pentru pierderea in greutate si o alimentatia sanatoasa. ea detaliaza un plan alimentar, pe carel-a numit ca fiind cea mai simpla .

Cele mai mari incendii din istorie neprovocate de razboaie. Focul urias care a dus la moartea a 140.000 de oameni

Cele mai mari incendii din istorie, neprovocate de razboie, au avut loc in orase mari din SUA, Marea Britanie sau Japonia. Dezastrele s-au soldat cu multe victime omenesti, pornind de la cateva mii, pana la peste 140. 000 in ceea ce avea sa fie considerata cea mai mare catastrofa provocata de foc.

FOTO VIDEO Venetia, afectata de cele mai grave inundatii din ultimii 10 ani

Pitorescul oras italian Venetia a fost afectat la inceputul acestei saptamani de cele mai grave inundatii din ultimul deceniu, trei sferturi din oras aflandu-se sub ape, dupa cum au comunicat autoritatile. Localnicii si turistii au avut reale dificultati in a se deplasa prin oras, iar zone turistice celebre au fost inchise.

4 luni, 3 saptamani si 2 zile, de Cristian Mungiu, in top 100 cele mai bune filme intr-o limba straina, realizat de BBC. Care este filmul care a ocupat primul loc

Filmul lui Cristian Mungiu, 4 luni, 3 saptamani si 2 zile a fost inclus intr-un top realizat de BBC care include 100 cele mai bune filme din intreaga lume, in alta limba decat engleza. De realizarea clasamentului s-au ocupat 209 critici, din 43 de tari.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )