Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump: Vom avea un vaccin pana la finalul acestui an!

Antena3 Antena3,
Donald Trump: Vom avea un vaccin pana la finalul acestui an!

Veste uriasa venita de peste Ocean. Donald Trump a anuntat ca pana la finalul acestui an va fi gata un vaccin impotriva COVID-19. Presedintele american spune ca se fac eforturi foarte mari pentru ca acesta sa fie gata. continuă pe Antena3

Trump: Cred ca vom avea un vaccin pana la sfarsitul anului Am salvat milioane de vieti

Presedintele american, Donald Trump, a estimat duminica seara ca un vaccin va fi disponibil pana la sfarsitul anului 2020, transmite AFP, citata de Agerpres.

Revenirea la normal va fi posibila cand vom avea vaccin impotriva Sars Cov 2

Interviu cu Dr. Adrian Marinescu, Institutul National Matei Bals) Reporter: Care sunt masurile care pot fi relaxate in prima faza dupa 15 mai 2020? Adrian Marinescu: inceperea relaxarii masurilor anuntata pentru data de 15 mai este totusi conditionata de dovada la nivel de cifre ca suntem pe o curba descendenta in mod clar. in prima faza, vorbim despre posibilitatea de a circula liber in interiorul localitatii fara sa mai avem nevoie de declaratie. Vom putea sa mergem intr-un grup de maximum trei persoane.

Donald Trump, increzator ca un vaccin impotriva Covid-19 va fi disponibil pana la finalul anului

Presedintele american Donald Trump a declarat intr-o interventie la Fox News ca este foarte increzator ca un vaccin impotriva Covid-19 va fi disponibil pana la finalul anului.

Donald Trump estimeaza ca, pana la sfarsitul anului, va exista un vaccin impotriva Covid-19

Presedintele american, Donald Trump, a estimat duminica seara ca un vaccin va fi disponibil pana la sfarsitul anului 2020.

Donald Trump: Vor muri pana la 100.000 de americani din cauza COVID-19 Un vaccin va fi creat pana la sfarsitul anului

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat duminica ca estimeaza ca 100. 000 de americani ar putea muri in urma pandemiei de coronavirus, dupa ce numarul deceselor a depasit scenariile initiale, dar.

Fiecare roman va avea o datorie de pana la 5.900 de lei la finalul acestui an din cauza deficitului bugetar

Fiecare roman va avea o datorie de pana la 5. 900 de lei la finalul acestui an din cauza deficitului bugetarraportul dintre cheltuielile si veniturile statului) care poate depasi 10% din PIB, conform calculelor Consiliului Fiscal.

De unde provine coronavirus: sursa unui conflict major intre Donald Trump si expertii americani

Donald Trump spera in continuare sa ne convinga de faptul ca statul chinez este responsabil in mod intentionat de pandemie de coronavirus. Toti expertii din domeniul medicinei, cat si.

Donald Trump a reactionat pe Twitter dupa ce Kim Jong Un a reaparut in public

Presedintele SUA Donald Trump a comentat, intr-o postare pe Twitter, faptul ca liderul nord-coreean Kim Jong Un a reaparut in public dupa o absenta de 20 de zile care a generat speculatii legate de starea sa de sanatate.

Donald Trump, incantat ca dictatorul Kim Jong-un a reaparut in public. Ce a scris pe Twitter

Presedintele SUA Donald Trump a comentat, intr-o postare pe Twitter, faptul ca liderul nord-coreean Kim Jong-un a reaparut in public dupa o absenta de 20 de zile care a generat speculatii legate de starea sa de sanatate.

Reactia Chinei la acuzatiile ce-i sunt aduse in criza COVID-19. Un clip care ridiculizeaza declaratiile lui Donald Trump (VIDEO)

O agentie nationala de stiri din China a ales sa ofere un raspuns presedintelui SUA, Donald Trump, intr-un mod bizar. Aceasta a publicat un material video, mai exact o animatie cu piese Lego, cu numele Once.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )