Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump vorbeste despre mari progrese n negocierile comerciale cu China

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump vorbeste despre mari progrese n negocierile comerciale cu China

Presedintele american Donald Trump a declarat sambata ca se inregistreaza mari progrese in negocierile comerciale cu China, dupa ce a discutat la telefon cu omologul sau chinez Xi Jinping, relateaza Agerpres citand AFP. continuă pe Hotnews

Trump vorbeste despre mari progrese in negocierile comerciale cu China

Presedintele american Donald Trump a declarat sambata ca se inregistreaza mari progrese in negocierile comerciale cu China, dupa ce a discutat la telefon cu omologul sau chinez Xi Jinping, relateaza AFP. Tocmai am avut o discutie telefonica lunga si foarte buna cu presedintele Xi al Chinei. Avansam bine spre un acord, a scris miliardarul republican pe Twitter.

VIDEO Povestea copilului de 7 ani care crede n Mos Craciun, n ciuda scepticismului lui Donald Trump

Si totusi cred in Mos Craciun, a spus Collman Lloyd, fetita de 7 ani a carei convorbire de Craciun cu presedintele american Donald Trump a devenit virala pe Internet. Fetita a fost identificata de ziarul american The Post and Courier din Charleston, care a stat de vorba cu ea si cu parintii ei despre acest episod.

Donald Trump face publice, din GRESEALA, numele si locatia unor soldati americani din Irak

Dupa ce a vizitat trupele americane ramase in Irak, presedintele american Donald Trump a postat pe Twitter o inregistrare cu el si cu mai multi membri ai fortelor speciale americane, carora li se vad si.

Donald Trump, vizita neasteptata in Irak, alaturi de Melania: Nu mai suntem fraierii lumii, oameni buni! (VIDEO)

La cateva zile dupa anuntarea retragerii trupelor din Siria, cuplul prezidential a facut prima vizita intr-o zona de conflict. Si asta la aproape doi ani dupa ce Donald Trump a preluat mandatul de.

Discursul lui Donald Trump in fata militarilor din Irak: Nu mai suntem fraierii lumii!

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a facut o vizita neasteptata soldatilor americani stationati in Irak si a profitat de aceasta prima deplasare intr-o zona de conflict dupa alegerea sa in urma.

FOTO VIDEO Vizita neasteptata a lui Donald Trump la militarii americani din Irak. Presedintele a explicat decizia de a retrage trupele din Siria

Presedintele Donald Trump a facut o vizita surpriza trupelor militare americane din Irak, de Craciun, fiind prima sa calatorie intr-o zona de conflict, de cand este sef al Casei Albe. Acum cateva zile, Trump a anuntat o retragere a soldatilor americani din statul vecin Siria.

Miscare neasteptata a presedintelui american Donald Trump VIDEO

Presedintele american, Donald Trump, a facut, miercuri, cu ocazia Craciunului, o vizita neasteptata trupelor americane stationate in Irak, in prima sa vizita intr-o zona de conflict dupa aproape doi ani de.

Fetita americana crede in Mos Craciun in continuare, chiar si dupa telefonul primit de la Donald Trump

Lloyd Collman, o fetita de doar sapte ani din Statele Unite ale Americii, a starnit interesul scenei globale, dupa ce Donald Trump a intrebat-o daca mai crede in Mos Craciun la varsta ei. in acest context,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )