Libnet.ro
UNICEF

11:00

Miscare neasteptata a presedintelui american Donald Trump VIDEO

Antena3 Antena3,
Miscare neasteptata a presedintelui american Donald Trump VIDEO

Presedintele american, Donald Trump, a facut, miercuri, cu ocazia Craciunului, o vizita neasteptata trupelor americane stationate in Irak, in prima sa vizita intr-o zona de conflict dupa aproape doi ani de. continuă pe Antena3

VIDEO Povestea copilului de 7 ani care crede n Mos Craciun, n ciuda scepticismului lui Donald Trump

Si totusi cred in Mos Craciun, a spus Collman Lloyd, fetita de 7 ani a carei convorbire de Craciun cu presedintele american Donald Trump a devenit virala pe Internet. Fetita a fost identificata de ziarul american The Post and Courier din Charleston, care a stat de vorba cu ea si cu parintii ei despre acest episod.

Donald Trump ameninta cu blocarea administratiei pna obtine finantare pentru zidul de la granita cu Mexicul

Presedintele american Donald Trump a afirmat marti ca blocajul partial al guvernului federal va continua pana cand solicitarea sa pentru finantarea unui zid la granita cu Mexicul va fi aprobata de Congres, scrie Reuters.

Presedintele SUA si Prima doamna au fost mesagerii lui Mos Craciun in Ajun! Donald Trump, catre un copil: inca mai crezi in Mosul? La sapte ani nu mai e important, nu-i asa?

Donald Trump si Melania, presedintele SUA si Prima doamna, s-au numarat printre numerosii voluntari americani care, in Ajun, au raspuns apelurilor telefonice venite din partea mai multor copii nerabdatori,.

Donald Trump, de vorba cu un copil de Craciun: Mai crezi in Mos Craciun? Ai 7 ani, esti la limita

Mii de voluntari ii ajuta pe militari sa raspunda la telefon si la scrisorile de Craciun trimise de copiii din Statele Unite. Presedintele Donald Trump si Prima Doamna s-au alaturat si ei. Sotii Trump au .

DONALD TRUMP: Erdogan va eradica ceea ce a mai ramas din Statul Islamic

Donald Trump afirma ca omologul sau turc Recep Tayyip Erdogan i-a spus ca Turcia va eradica ceea ce a mai ramas din gruparea islamica Statul Islamic SI), relateaza Reuters.

Fetita americana crede in Mos Craciun in continuare, chiar si dupa telefonul primit de la Donald Trump

Lloyd Collman, o fetita de doar sapte ani din Statele Unite ale Americii, a starnit interesul scenei globale, dupa ce Donald Trump a intrebat-o daca mai crede in Mos Craciun la varsta ei. in acest context,.

Ce ne poate invata Aristotel despre retorica lui Donald Trump

De la discutiile din fata semineului ale lui Franklin D. Roosevelt si reputatia lui Ronald Reagan ca minunat interlocutor pana la discursul insufletit al lui Barack Obama care viza felul in care Donald Trump foloseste reteaua Twitter, stilurile de comunicare ale presedintilor americani au variat de-a lungul timpului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )