Libnet.ro
UNICEF

05:00

Donald Trump a vorbit la telefon cu Emmanuel Macron despre stabilitatea n Orientul Mijlociu, cu cteva ore nainte sa anunte retragerea din acordul nuclear cu Iranul

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump a vorbit la telefon cu Emmanuel Macron despre stabilitatea n Orientul Mijlociu, cu cteva ore nainte sa anunte retragerea din acordul nuclear cu Iranul

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, si omologul sau american, Donald Trump, au discutat marti despre pacea si stabilitatea in Orientul Mijlociu, in timp ce presedintele american este asteptat sa anunte ca se va retrage din acordul nuclear cu Iranul incheiat in 2015, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

UPDATE New York Times: Donald Trump i-a spus lui Macron ca va anunta retragerea SUA din acordul nuclear iranian

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, si omologul sau american, Donald Trump, au discutat marti despre pacea si stabilitatea in Orientul Mijlociu, relateaza Reuters. Pe de alta parte, Trump l-ar fi informat pe presedintele francez ca intentioneaza sa retraga SUA din acordul nuclear cu Iranul, relateazaNew York Times, citand persoane apropiate conversatiei telefonice.

UPDATE New York Times: Donald Trump i-a spus lui Macron ca va anunta retragerea SUA din acordul nuclear iranian / Un oficial de la Casa Alba a negat informatia

Presedintele Donald Trump va anunta iesirea SUA din acordul nuclear iranian, a informat un responsabil american, relateaza AFP. Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, si omologul sau american au discutat marti despre pacea si stabilitatea in Orientul Mijlociu, iar potrivit unei surse citate deNew York Times, Trump l-ar fi informat pe presedintele francez ca intentioneaza sa retraga SUA din acordul nuclear cu Iranul. Un oficial de la Casa Alba.

Emmanuel Macron avertizeaza asupra riscului unui razboi daca SUA se vor retrage din acordul nuclear cu Iranul

Presedintele francez Emmanuel Macron a avertizat cu privire la posibilitatea declansarii unui razboi daca presedintele american Donald Trump va decide sa retraga SUA din acordul nuclear cu Iranul, scrie News. ro citand Reuters.

Diplomatie: Emmanuel Macron vorbeste despre relatiile sale cu Trump si Putin

La bordul Airbusului prezidential, in drum spre Australia, Emmanuel Macron le-a prezentat confratilor nostri de la Journal du dimanche JDD) viziunea sa despre lume. Dupa parerea sefului statului, ne dezvaluie editia din 6 mai a saptamanalului, totul s-a schimbat pe scena diplomatica in cursul ultimului deceniu, ceea ce obliga Franta sa gaseasca noi punti si sa-si defineasca bine prioritatile strategice.

Emmanuel Macron, la un an de mandat: de la candidatul de dreapta si de stanga la presedintele bogatilor

Ajuns la primul an din cei cinci de mandat la Palatul elysee, progresistul Emmanuel Macron are deja o eticheta, presedintele bogatilor, o imagine total diferita decat cea promovata in campanie.

VIDEO Franta: Zeci de mii de persoane au protestat fata de politicile lui Emmanuel Macron, la un an de la nceperea mandatului - Jos presedintele bogatilor!, Respingem lovitura de stat sociala

Zeci de mii de persoane au protestat, sambata, la Paris si in alte orase din Franta, fata de politicile presedintelui Emmanuel Macron, la un an de la inceperea mandatului acestuia, relateaza Mediafax citand presa franceza.

Donald Trump, declaratii controversate despre un spital dintr-o capitala europeana: Seamana cu o zona de razboi. E snge peste tot!

Presedintele american Donald Trump a comparat un spital din Londra cu o zona e razboi, subliniind ca desi Marea Britanie are o legislatie stricta impotriva armelor, spitalele sunt pline de sange care provine de la victimele atacurilor cu cutitul.

Donald Trump si omologul sau sud-coreean, Moon Jae-in, se vor ntlni pe 22 mai la Casa Alba

Presedintele american, Donald Trump, se va intalni pe 22 mai cu omologul sau sud-coreean, Moon Jae-in, la Casa Alba, informeaza Reuters. Cei doi vor discuta despre viitorul summit dintre SUA si Coreea de Nord.

Reactii dupa ce Donald Trump a anuntat ca retrage Statele Unite din acordul nuclear cu Iranul

Franta, Germania si Marea Britanie regreta decizia Statelor Unite de a se retrage din acordul nuclear cu Iranul. Presedintele Donald Trump a anuntat marti seara retragerea Statelor Unite din acordul nuclear.

Donald Trump retrage Statele Unite din acordul nuclear semnat cu Iran si repune in vigoare sanctiunile economice (VIDEO)

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a anuntat, marti, ca retrage Statele Unite din acordul nuclear incheiat in 2015 cu Iran si, in plus, SUA vor repune in vigoare sanctiunile economice impotriva.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )