Libnet.ro
UNICEF

08:15

UPDATE New York Times: Donald Trump i-a spus lui Macron ca va anunta retragerea SUA din acordul nuclear iranian / Un oficial de la Casa Alba a negat informatia

Hotnews Hotnews,
 UPDATE New York Times: Donald Trump i-a spus lui Macron ca va anunta retragerea SUA din acordul nuclear iranian / Un oficial de la Casa Alba a negat informatia

Presedintele Donald Trump va anunta iesirea SUA din acordul nuclear iranian, a informat un responsabil american, relateaza AFP. Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, si omologul sau american au discutat marti despre pacea si stabilitatea in Orientul Mijlociu, iar potrivit unei surse citate deNew York Times, Trump l-ar fi informat pe presedintele francez ca intentioneaza sa retraga SUA din acordul nuclear cu Iranul. Un oficial de la Casa Alba. continuă pe Hotnews

UPDATE New York Times: Donald Trump i-a spus lui Macron ca va anunta retragerea SUA din acordul nuclear iranian

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, si omologul sau american, Donald Trump, au discutat marti despre pacea si stabilitatea in Orientul Mijlociu, relateaza Reuters. Pe de alta parte, Trump l-ar fi informat pe presedintele francez ca intentioneaza sa retraga SUA din acordul nuclear cu Iranul, relateazaNew York Times, citand persoane apropiate conversatiei telefonice.

Begu, ce onoare: Prestigiosul ziar american The New York Times a scris despre marea victorie a romancei

Irina Begu 36 WTA) a obtinut una dintre cele mai mari victorii ale carierei sale, reusind sa dea lovitura in turul I, la Madrid.

SUA: Procurorul statului New York si-a dat demisia la cateva ore dupa ce presa a publicat o ancheta in care este acuzat de violente

Reactie uimitoare a procurorului statului New York, Eric Schneiderman, dupa ce in presa au aparut marturii ale unor foste partenere care il acuza de violente si amenintari. Astfel, la doar cateva ore dupa.

Procurorul general al New York-ului si-a dat demisia dupa ce patru femei l-au acuzat de agresiune

Procurorul general al New York-ului, Eric Schneiderman, si-a dat demisia dupa ce patru femei l-au acuzat de agresiune, scrie BBC.

Procurorul general al New York-ului si-a dat demisia, dupa ce patru femei l-au acuzat de agresiune

Procurorul general al New York-ului, Eric Schneiderman, si-a dat demisia dupa ce patru femei l-au acuzat de agresiune, scrie News. ro, care citeaza BBC.

Ciolos, de Ziua SPP: La sediul ONU de la New York, am auzit doar cuvinte de lauda de la oficiali, protejati si ei de SPP

Fostul premier Dacian Ciolos a transmis, la 28 de ani de la infiintarea Serviciului de Protectie si Paza SPP), un mesaj de felicitare pentru institutie, afirmand ca experinta si competenta Serviciului sunt recunoscute la nivel international, iar oficialii ONU de la New York i-au laudat.

Reactii dupa ce Donald Trump a anuntat ca retrage Statele Unite din acordul nuclear cu Iranul

Franta, Germania si Marea Britanie regreta decizia Statelor Unite de a se retrage din acordul nuclear cu Iranul. Presedintele Donald Trump a anuntat marti seara retragerea Statelor Unite din acordul nuclear.

Donald Trump retrage Statele Unite din acordul nuclear semnat cu Iran si repune in vigoare sanctiunile economice (VIDEO)

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a anuntat, marti, ca retrage Statele Unite din acordul nuclear incheiat in 2015 cu Iran si, in plus, SUA vor repune in vigoare sanctiunile economice impotriva.

Donald Trump a vorbit la telefon cu Emmanuel Macron despre stabilitatea n Orientul Mijlociu, cu cteva ore nainte sa anunte retragerea din acordul nuclear cu Iranul

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, si omologul sau american, Donald Trump, au discutat marti despre pacea si stabilitatea in Orientul Mijlociu, in timp ce presedintele american este asteptat sa anunte ca se va retrage din acordul nuclear cu Iranul incheiat in 2015, relateaza Reuters.

Presedintele Donald Trump si va anunta marti decizia privind iesirea Statelor Unite din acordul nuclear cu Iranul

Presedintele Donald Trump isi va anunta marti decizia privind iesirea Statelor Unite din acordul nuclear cu Iranul, informeazaCNN. Analistii sunt de parere ca parasirea acordului ar putea transmite un mesaj altor natiuni ca SUA nu reprezinta un partener serios de discutie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2476 seconds )