Libnet.ro
UNICEF

09:30

Donald Trump vrea sa impuna Chinei taxe vamale de nca 200 de miliarde de dolari -Bloomberg

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump vrea sa impuna Chinei taxe vamale de nca 200 de miliarde de dolari -Bloomberg

Presedintele SUA, Donald Trump, vrea impunerea de taxe vamale la importurile din China in valoare de inca 200 de miliarde de dolari, afirma surse politice de la Washington, in pofida planului negocierilor cu Beijingul pentru depasirea conflictului comercial, relateaza agentia Bloomberg. continuă pe Hotnews

Donald Trump neaga moartea a aproximativ 3.000 de persoane n urma uraganului din Puerto Rico

Presedintele american Donald Trump a contrazis joi rapoartele oficiale conform carora aproximativ 3. 000 de persoane au murit in urma uraganului de anul trecut din Puerto Rico, considerand ca bilantul este o incercare a democratilor de a-i strica imaginea, relateaza BBC, citat de Mediafax.

Donald Trump contesta bilantul oficial de aproape 3.000 de morti in Puerto Rico dupa uraganul Maria din 2017

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a respins joi bilantul oficial de aproape 3. 000 de morti din teritoriul american Puerto Rico dupa trecerea uraganului Maria, anul trecut, acuzandu-i pe democrati ca au umflat cifrele pentru a-l pune intr-o lumina proasta, transmit AFP si Reuters. Liderul Casei Albe nu a oferit insa dovezi in sprijinul afirmatiilor sale.

Donald Trump a semnat un ordin executiv pentru apararea Americii de amestecul strain in alegeri

Presedintele Donald Trump a semnat miercuri un ordin executiv pentru protectia Statelor Unite impotriva amestecului strain in alegeri. in baza deciziei prezidentiale, odata stability faptul ca un individ sau entitate straini au incercat sa influenteze procesul electoral, impunerea de sanctiuni va fi automata.

Uraganul Florence loveste SUA. Donald Trump ii avertizeaza pe americani: Ar putea fi cea mai putenica furtuna vazuta vreodata. Fugiti din calea ei

Presedintele Donald Trump ii avertizeaza pe locuitorii din Carolina de Nord si de Sud ca trebuie sa fuga din calea uraganului Florence, care ar putea fi, potrivit specialistilor, cea mai puternica furtuna.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )