Libnet.ro
UNICEF

12:45

Uraganul Florence loveste SUA. Donald Trump ii avertizeaza pe americani: Ar putea fi cea mai putenica furtuna vazuta vreodata. Fugiti din calea ei

Antena3 Antena3,
Uraganul Florence loveste SUA. Donald Trump ii avertizeaza pe americani: Ar putea fi cea mai putenica furtuna vazuta vreodata. Fugiti din calea ei

Presedintele Donald Trump ii avertizeaza pe locuitorii din Carolina de Nord si de Sud ca trebuie sa fuga din calea uraganului Florence, care ar putea fi, potrivit specialistilor, cea mai puternica furtuna. continuă pe Antena3

SUA: Uraganul Florence ameninta sa faca distrugeri fara precedent

Uraganul Florence - cea mai puternica furtuna care ameninta cele doua state Carolina de aproape trei decenii - se apropie din ce in ce mai mult de coasta de est a SUA, existand sansa producerii de inundatii devastatoare in urmatoarele 48 de ore, potrivitBBC.

Uraganul Florence, ridicat la categoria 4 si ar urma sa atinga coasta de est a SUA in aceasta saptamana

Uraganul Florence, care ar urma sa atinga in aceasta saptamana coasta de est a SUA, a fost ridicat la categoria 4, din cinci cate are scara Saffir-Simpson, vantul urmand sa atinga 195 km/h, a anuntat Centrul national pentru uragane NHC), relateaza Le Figaro.

Donald Trump a primit o scrisoare de la Kim Jong Un, care doreste organizarea unui nou summit

Donald Trump a primit o scrisoare foarte calduroasa si foarte pozitiva de la Kim Jong Un, in care liderul nord-coreean doreste sa se organizeze o noua intalnire cu presedintele SUA, a anuntat, luni, Casa Alba.

Donald Trump cere Apple sa isi transfere productia din China in Statele Unite

Presedintele american Donald Trump a cerut Apple, sambata, sa isi transfere productia din China in Statele Unite, reluand vechile critici la adresa producatorului iPhone, pe care il preseaza sa contribuie la indeplinirea obiectivului economic al administratiei sale de a reface industria manufacturiera din SUA, transmite MarketWatch.

Presedintele Donald Trump i-a omagiat pe eroii Zborului 93, la memorialul din Pennsylvania

Presedintele Donald Trump a adus marti, la Shanksville, un omagiu barbatilor si femeilor Zborului 93, pentru ca au salvat nenumarate vieti prin faptul ca s-au luptat cu teroristii care au deturnat aeronava la 11 septembrie 2001 si a numit locul prabusirii un monument al rezistentei americane, relateaza Reuters.

Motivul pentru care Kim Jong-un vrea sa se intalneasca din nou cu Donald Trump

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a primit o scrisoare de la liderul nord-coreean Kim Jong Un, prin care acesta ii propune o noua intalnire, a anuntat luni Casa Alba. Purtatoarea de cuvant a.

Kim Jong-un i-a trimis o scrisoare lui Donald Trump n care cere o noua ntlnire la Washington

Presedintele american Donald Trump a primit o scrisoare de la omologul sau nord-coreean Kim Jong-un, prin intermediul caruia liderul de la Phenian cere o noua intalnire la Casa Alba, a declarat luni purtatorul de cuvant de la Casa Alba, Sarah Sanders, relateaza Reuters.

Kim Jong Un, mesaj incredibil pentru Donald Trump

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a primit o scrisoare de la liderul nord-coreean Kim Jong Un, prin care acesta ii propune o noua intalnire, a anuntat luni Casa Alba. Purtatoarea de cuvant a.

Donald Trump lauda parada militara fara rachete balistice din Coreea de Nord

Presedintele american Donald Trump a postat duminica un mesaj pe Twitter in care il felicita pe omologul sau nord-coreean, Kim Jong-un, pentru organizarea unei parade militare fara rachete balistice cu ocazia aniversarii a 70 de ani de la infiintarea tarii.

Jim Carrey il compara pe Donald Trump cu nazistii

Jim Carrey a lansat un atac extrem de dur la adresa administratiei prezidentiale americane. intr-un interviu pentru The Daily Telegraph, actorul l-a comparat pe presedintele Donald Trump cu nazistii. Carrey a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )