Libnet.ro
UNICEF

22:30

Donald Trump vrea sa se intalneasca cu Vladimir Putin in cadrul unui summit desfasurat in Islanda

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump vrea sa se intalneasca cu Vladimir Putin in cadrul unui summit desfasurat in Islanda

Presedintele ales american Donald Trump vrea sa se intalneasca cu omologul sau rus Vladimir Putin in cadrul unui summit Care sa se desfasoare in Islanda peste cateva saptamani, scrie duminica Sunday Times, citat de AFP. Summitul ar reprezenta si prima vizita oficiala in strainatate. continuă pe Hotnews

James Mattis, propus de Trump sef al Pentagonului: Vladimir Putin incearca sa rupa NATO / Sustin 100% articolul 5 al tratatului NATO

Vladimir Putin incearca sa rupa NATO, a declarat joi, in fata Senatului american, James Mattis, fostul general ales de Donald Trump pentru a deveni viitorul secretar al Apararii, scrie AFP.

Presedintele Enrique Pena Nieto: Mexicul desigur ca nu va plati zidul lui Donald Trump

Mexicul desigur ca nu va plati zidul pe care noul presedinte american Donald Trump vrea sa il construiasca la frontiera cu SUA, a declarat miercuri presedintele Enrique Pena Nieto, asigurand ca doreste sa lucreze pentru o relatie buna cu Statele Unite ale Americii, scrie AFP.

Europa risca sa fie prinsa in menghina unui pact ruso-american. O posibila intelegere dintre Donald Trump si Vladimir Putin aduce panica la Bruxelles

Prinsa intre Donald Trump si Vladimir Putin, Europa nu are alta alegere decat sa se afirme. Peste cateva zile, republicanul va fi investit presedinte al SUA si deja este perceput ca factor major de instabilitate.

O posibila intelegere Donald Trump- Vladimir Putin provoaca fiori in Sud-Estul Europei: Presedintele Bulgariei atrage atentia asupra unei posibile impartire a sferelor de influenta

Presedintele in exercitiu al Bulgariei, Rosev Plevneliev, a atras atentia intr-un interviu acordat joi postului Nova Television ca Europa ar putea sa sufere daca Donald Trump si Vladimir Putin vor.

Donald Trump ar putea ridica sanctiunile impuse Rusiei, daca Moscova coopereaza in domenii esentiale

Presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, sugereaza, intr-un interviu pentru The Wall Street Journal, ca ar fi deschis in ceea ce priveste ridicarea sanctiunilor impuse Rusiei. Trump spune ca sanctiunile vor fi mentinute cel putin pentru o perioada de timp, dar, in cazul in care Rusia va ajuta Statele Unite in domenii esentiale, precum lupta impotriva extremistilor jihadisti, atunci sanctiunile ar putea fi ridicate.

Donald Trump, prima lovitura MAJORA aplicata Rusiei

Intr-un interviu, presedintele ales al SUA, Donald Trump, a afirmat ca va mentine cel putin o vreme sanctiunile impotriva Rusiei instituite in decembrie de presedintele Barack Obama,.

Apel al liderilor europeni catre Donald Trump, pentru mentinerea sanctiunilor impuse Rusiei. Traian Basescu are incredere in presedintele ales al americanilor

Fostul presedinte roman s-a alaturat unui grup de lideri europeni care i-au scris presedintelui ales al SUA, Donald Trump, explicandu-i de ce nu trebuie sa nu aiba incredere in Moscova.

Cu ce BESTIE va circula DONALD TRUMP dupa ce isi va prelua mandatul: Noul presedinte al SUA va fi PROTEJAT in CELE MAI PERICULOASE situatii(VIDEO)

Donald Trump va fi ultra-protejat in limuzina pe care o va folosi dupa ce isi va prelua oficial atributiile de presedinte al SUA. Cadillac One, noua limuzina prezidentiala,.

Conferinta la Paris, cu scopul de a-i trimite lui Donald Trump un avertisment in ceea ce priveste conflictul israeliano-palestinian

Duminica, la Paris, a avut loc o conferinta care a reunit reprezentanti din 70 de tari. Organizata cu cinci zile inainte de investirea in functie a presedintelui ales al SUA, Donald Trump, aceasta conferinta avertizeaza ca solutia a doua state este amenintata si urgenteaza ambele parti aflate in conflict sa reia discutiile, scrie The Guardian.

Directorul CIA, AVERTISMENT pentru Donald Trump: Nu este vorba doar despre el, ci despre intreaga tara

Directorul in functie al CIA, John Brennan, i-a administrat duminica presedintelui ales al SUA, Donald Trump, o mustrare severa, sfatuindu-l sa nu absolve Rusia pentru recentele sale actiuni si.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )