Libnet.ro
UNICEF

21:00

Donald Tusk ii multumeste lui Klaus Iohannis pentru presedintia Romaniei la Consiliul UE

Adevărul Adevărul,
Donald Tusk ii multumeste lui Klaus Iohannis pentru presedintia Romaniei la Consiliul UE

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, ii transmite un mesaj de multumire, pe Twitter, presedintelui Klaus Iohannis pentru o presedintie energica si de succes a Consiliului Uniunii Europene. continuă pe Adevărul

Presedintele Consiliului European: Multe multumiri lui Klaus Iohannis pentru o presedintie a Consiliului Uniunii Europene energica si de succes

Donald Tusk, presedintele Consiliului European, i-a multumit, sambata, pe Twitter, lui Klaus Iohannis, cu ocazia incheierii presedintiei romane a Consiliului Uniunii Europene.

Tusk, mesaj pentru Iohannis: Multumesc pentru presedintia energica si de succes

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, i-a multumit, sambata, pe Twitter, presedintelui Klaus Iohannis si echipei sale pentru presedintia energica si de succes a Romaniei la Consiliul UE.

Klaus Iohannis nu intra in cursa pentru presedintia Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, la Forumul Democrat al Germanilor din Romania din S.

KLAUS IOHANNIS: Tara noastra sprijina presedintia finlandeza a Consiliului UE

Presedintele Klaus Iohannis i-a primit, ieri, la Palatul Cotroceni, pe ambasadorul agreat al Ordinului Suveran Militar si Ospitalier al Sfantului Ioan de Ierusalim, de Rhodos si de Malta, Roberto Musneci, pe ambasadorul agreat al Republicii Coreea, Kim Yong-Ho, pe ambasadorul agreat al Bosniei si Hertegovinei, Slavisa Ceranic si pe ambasadorul agreat al Republicii Finlanda, Marjut Akola.

Donald Tusk, replica dura pentru Putin: Depasite sunt autoritarismul, cultul personalitatii, domnia oligarhilor, nu liberalismul

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, i-a dat o replica dura lui Vladimir Putin, spunand ca nu este deloc de acord cu afirmatia acestuia din urma potrivit careia liberalismul este depasit, scrie AFP.

VICTORIE PENTRU PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS Curtea Constitutionala a validat rezultatele referendumului pe justitie

Rezultatul referendumului pentru justitie, convocat de presedintele Klaus Iohannis si care a avut loc in 26 mai, a fost validat, ieri, de Curtea Constitutionala a RomanieiCCR).

Klaus Iohannis, atac la adresa puterii, in timpul Congresului PSD: Majoritate guvernamentala si parlamentara a avut ca obiectiv principal subjugarea justitiei in interesul unor persoane

Presedintele Klaus Iohannis a lansat, sambata, un nou atac la adresa guvernantilor pe care i-a acuzat ca au incalcat un principiu de baza al democratiei, acela ca ar trebui sa lucreze pentru cei.

Klaus Iohannis: Eu sunt Presedintele Romaniei si vreau sa raman Presedintele Romaniei, si nu al Consiliului European

Klaus Iohannis a dat sambata un semnal clar ca va candida inca o data pentru functia de sef al statului, respingand speculatiile ca ar dori functia de presedinte al Consiliului European, declaratia fiind data in cadrul discursului tinut la ceremonia in care Forumul Democrat al Germanilor din Romania i-a decernat Medalia de Onoare.

Klaus Iohannis: Vreau sa raman presedintele Romaniei si nu al Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat sambata, la Sibiu, ca nu va intra in cursa pentru conducerea Consiliului European si ca isi doreste sa obtina un nou mandat de sef al statului, informeaza.

Igor Dodon l-a invitat pe Klaus Iohannis la Chisinau: Am avut o convorbire telefonica in care am trecut in revista relatiile nostre bilaterale

Presedintele moldovean Igor Dodon l-a invitat pe Klaus Iohannis la Chisinau, pentru prima data dupa instalarea Guvernului Maia Sandu. Dodon si Iohannis au avut o convorbire telefonica despre relatiile.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )