Libnet.ro
UNICEF

13:15

Donald Tusk, despre Brexit: Trebuie sa fim pregatiti pentru orice scenariu

B1 B1,
Donald Tusk, despre Brexit: Trebuie sa fim pregatiti pentru orice scenariu

Donald Tusk, presedintele Consiliului European, a transmis, marti, un avertisment premierului britanic Boris Johnson. continuă pe B1

Mesajul lui Tusk: Trebuie sa fim pregatiti pentru orice scenariu Brexit

Liderii Uniunii Europene nu vor fi responsabili pentru o eventuala iesire haotica a Marii Britanii din blocul comunitar, este avertismentul transmis marti de presedintele Consiliului European, Donald Tusk, premierului britanic Boris Johnson.

Donald Tusk a discutat cu Boris Johnson si asteapta cererea formala de amanare a Brexitului Surse: Johnson l-a asigurat ca-i va trimite imediat scrisoarea

Uniunea Europeana asteapta scrisoarea Guvernului Marii Britanii privind solicitarea formala de amanare a Brexitului, a declarat sambata seara Donald Tusk, presedintele in functie al Consiliului European, dupa ce a discutat prin telefon cu premierul britanic Boris Johnson. 15 Boris Johnson i-a dat asigurari lui Donald Tusk ca o scrisoare urmeaza sa-i fie trimisa chiar sambata seara pentru a i se face cunoscuta cererea Londrei privind o noua amanare a Brexitului, prevazut in mod normal pentru 31 octombrie, a informat pentru AFP o sursa europeana.

Donald Tusk avertizeaza Turcia si critica Comisia Europeana, in ultimul sau discurs in calitate de presedinte al Consiliului European

Turcia trebuie sa-si retraga trupele din nord-estul Siriei si trebuie sa stopeze actiunile de foraj il largul coastei Ciprului, iar Uniunea Europeana ar fi trebuit sa initieze discutii de aderare cu Macedonia.

Presa britanica despre Brexit: Cursa contra cronometru inainte de 31 octombrie

Super sambata? Mai degraba o sambata inutila. Sesiunea parlamentara extraordinara din 19 octombrie a fost un esec pentru Daily Telegraph. Pentru The Guardian, singura persoana vinovata de acest fiasco se numeste Boris Johnson. Pentru saptamanalul eurofil The Observer, un al doilea vot este acum singura modalitate de a da legitimitate acordului Johnson.

Le Monde, despre Brexit: Sa se termine acest foileton prost

In trei ani si jumatate, dezbaterea din Regatul Unit s-a inveninat in asa masura, ca hraneste antiparlamentarismul. E urgent acum sa recunoastem realitatea Brexit, scrie Le Monde, citat de Rador.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )