Libnet.ro
UNICEF

00:07

Donatie de 50.000 euro pentru sectia ATI din Neamt distrusa de incendiu

Adevărul Adevărul,
Donatie de 50.000 euro pentru sectia ATI din Neamt distrusa de incendiu

Vodafone a anuntat ca doneaza bani pentru refacerea sectiei ATI din Piatra Neamt, distrusa de incendiul de sambata seara, 14 noiembrie. Zece pacienti cu Covid-19, toti imobilizati la pat, si-au pierdut viata. Alti 7 au fost raniti, printre care si medicul de garda care a incercat sa salveze un bolnav. continuă pe Adevărul

Posibila cauza a incendiului de la ATI Piatra Neamt - un injectomat, spun surse judiciare

Posibila cauza a incendiului de la sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt pare a fi un injectomat, sustin surse judiciare citate de Mediafax. Injectomatul este o seringa automata care livreaza medicamente continuu.

Ciolacu il contrazice pe Orban: Existau avize la sectia ATI din Piatra Neamt

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, il contrazice pe premierul Ludovic Orban si sustine ca exista aviz.

Vodafone Romania doneaza 50.000 de euro pentru refacerea sectiei ATI din Piatra Neamt care a fost incendiata

Vodafone Romania, unul din cei mai importanti jucatori de pe piata de telecom din Romania anunta ca doneaza 50. 000 de euro pentru refacerea sectiei ATI din Piatra Neamt care a fost incendiata.

Oana Gheorghiu (Daruieste Viata): Cerem o verificare a Spitalul Modular din Letcani. Pare o improvizatie mai periculoasa decat sectia ATI Neamt

Oana Gheorghiu, fondator al Asociatiei Daruieste Viata atrage atentia intr-o postare pe Facebook ca Spitalul Modular de la Letcani in care au fost transportate victimele incendiului devastator de la Sectia ATI din Piatra Neamt ar trebui din nou.

Planul rosu la Piatra Neamt. Sectia ATI a spitalului Judetean a luat foc. Cati morti sunt pana acum

A fost instituit planul rosu de interventie la Piatra Neamt. Sectia ATI a spitalului Judetean a luat foc. Sapte persoane au murit, in urma incendiului puternic. Incendiul a izbucnit la sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt, unde erau ingrijiti pacientii covid. De asemnea, alte doua persoane sunt in stare grava. Mai multe persoane .

SPITALUL JUDETEAN NEAMT: Aparatura din sectia ATI in care s-a declansat incendiul era noua, cu o durata de folosire de aproximativ un an

Conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt precizeaza ca cele doua sectii ATi au aviz de la DPS cu privire la circuite, iar zona in care au fost facute interventii pentru extindere nu este functionala si se afla intr-o zona diferita de cea in care a izbucnit incendiul. Aparatura din sectia ATI in care s-a declansat incendiul era noua, cu o durata de folosire de aproximativ un an, mai arata sursa citata, conform News. ro.

Care este cauza incendiului de la Sectia ATI a Spitalului din Piatra Neamt. Ultimele informatii

Cauza incendiului de la Spitalul Judetean Piatra Neamt. O noua tragedie a zguduit Romania in aceasta seara, la cinci ani de la Colectiv. Un incendiu aparut in Sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra Neamt. Conform ultimelor informatii venite de la autoritati, bilantul se ridica la un total de 10 morti si alte 7 persoane in stare .

Marcel Ciolacu sustine ca sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra Neamt avea autoritzatie de functionare de la DSP

Liderul social democratilor, Marcel Ciolacu sustine ca sectia ATI de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt avea autorizatie de functionare, atat pentru etajul 3 cat si pentru etajul 2, locul in care.

Incendiul de la Spitalul Piatra Neamt Prefect: Sectia ATI a fost mutata sambata de la etajul 3 la etajul 2 fara niciun aviz. A fost un fel de hei-rup al celor de la spital

Prefectul George Lazar a acuzat ca sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra Neamt a fost mutata sambata, fara niciun aviz, fiind un fel de hei-rup al celor de la spital.

Parchetul General preia ancheta in cazul incendiului din sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra - Neamt, unde au murit 10 persoane

Parghetul general va prelua ancheta in cazul incendiului din sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt, asa cum se arata intr-un comunicat. Sectia de urmarire penala si criminalistica din cadrul Pa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )