Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vodafone Romania doneaza 50.000 de euro pentru refacerea sectiei ATI din Piatra Neamt care a fost incendiata

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Vodafone Romania doneaza 50.000 de euro pentru refacerea sectiei ATI din Piatra Neamt care a fost incendiata

Vodafone Romania, unul din cei mai importanti jucatori de pe piata de telecom din Romania anunta ca doneaza 50. 000 de euro pentru refacerea sectiei ATI din Piatra Neamt care a fost incendiata. continuă pe Wall-Street Ro

Donatie de 50.000 euro pentru sectia ATI din Neamt distrusa de incendiu

Vodafone a anuntat ca doneaza bani pentru refacerea sectiei ATI din Piatra Neamt, distrusa de incendiul de sambata seara, 14 noiembrie. Zece pacienti cu Covid-19, toti imobilizati la pat, si-au pierdut viata. Alti 7 au fost raniti, printre care si medicul de garda care a incercat sa salveze un bolnav.

Presedintele CJ Neamt anunta alocarea de fonduri pentru refacerea urgenta a sectiei ATI. Ionel Arsene: Grav este ca Guvernul a folosit spitalele in lupta lor politica Sunt convins ca aceasta tragedie putea fi evitata

Ionel Arsene, presedintele Consiliului Judetean Neamt, a anuntat ca vor fi alocate fonduri pentru refacerea urgenta a sectiei ATI din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Piatra-Neamt, ca urmare a.

Conducerea CJ Neamt anunta ca va aloca fonduri pentru refacerea urgenta a sectiei ATI

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Neamt, Ionel Arsene, a declarat, astazi, intr-un comunicat de presa remis, ca vor fi alocate fonduri pentru refacerea urgenta a sectiei ATI din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Piatra-Neamt.

Spitalul din Piatra Neamt nu avea aviz de la DSP pentru reconfigurarea sectiei ATI si mutarea pacientilor de la etajul 3 la etajul 2, unde s-a produs incendiul

Spitalul Judetean din Piatra Neamt nu avea aviz de la Directia de Sanatate Publica Neamt pentru reconfigurarea sectiei de Terapie Intensiva si pentru mutarea pacientilor COVID de la etajul 3 la etajul 2, unde s-a produs incendiul. Pacientii fusesera mutati sambata, cu doar cateva ore inainte de izbucnirea incendiului.

700 milioane euro pentru realizare de parcuri industriale

Ion Stefan, ministrul Dezvoltarii, a anuntat ca Romania pune la dispozitie prin Planul National de R.

Ministrul Dezvoltarii anunta ca vor fi alocatecirca 700 milioane euro pentru realizarea parcurilor industriale

Ministrul Dezvoltarii Ion Stefan de anuntat, sambata la o sedinta a Consiliului Judetean Vrancea, ca vor fi alocate circa 700 milioane euro, prin Programul National de Relansare si Rezilienta, pentru realizarea parcurilor industriale, transmite News. ro.

Autostrada Transilvania: Licitatie de 800 de milioane de euro pentru 41 km, inclusiv tunelul Meses de 3 km

Circa 41 de km din autostrada Transilvania, intre Poarta Salajului si Nusfalau, au fost scosi la licitatie de catre Compania de Autostrazi. Valoarea licitatiei este de circa 800 de milioane de euro, insa discutam de un tronson de autostrada destul de dificil, cu 65 de lucrari de arta - poduri, pasaje si viaducte - in lungime de 13 km, precum si tunelul de aproape 3 kilometri lungime pe sub dealul Meses.

UE isi majoreaza contributia la 500 de milioane de euro pentru ca tarile cu venituri mici si medii sa aiba acces la vaccinuri impotriva COVID-19

Uniunea Europeana a anuntat joi ca va contribui cu o suma suplimentara de 100 de milioane euro, sub forma de granturi, pentru ca, prin intermediul mecanismului COVAX, tarile cu venituri reduse si medii sa aiba acces la viitorul vaccin impotriva COVID-19. Fondurile vor veni in completarea contributiei de 400 de milioane euro, contributie confirmata deja in august.

Noi finantari, de 33 milioane euro, pentru startup-uri IT europene

Startup-urile europene care dezvolta diverse patforme digitale vor putea obtine noi finantari de capital de risc de la un fond de investitii in valoare de 33 de milioane de euro, lansat joi de firma de investitii Speedinvest, scrie EU-Startups. com.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )