Libnet.ro
UNICEF

22:45

Donatie de materiale sanitare pentru Spitalul din Targu Bujor. Gestul, facut de asociatia Melaniei Medeleanu

Adevărul Adevărul,
Donatie de materiale sanitare pentru Spitalul din Targu Bujor. Gestul, facut de asociatia Melaniei Medeleanu

Donatia a venit ca raspuns la un apel lansat de doua asociatii neguvernamentale locale, respectivAsociatia pentru Copii cu Dizabilitati Ma Bucur de Viata din Galati si Asociatia cu Drag si Dor Pentru Comunitate din Tg. Bujor. continuă pe Adevărul

Stare de alerta in Romania |A fost actualizata declaratia pe proprie raspundere pentru iesirea din localitate. Cum arata noul model

Declaratia pe proprie raspundere pentru iesirea din localitate sau din zona metropolitiana a fost deja modificata din prima zi de stare de alerta. La rubrica motive justificate, a fost asufel introdusa.

O aeronava militara va aduce materiale sanitare din Turcia

O aeronava C-130 Hercules a Fortelor Aeriene Romane executa astazi, 15 mai, un zbor pentru aducerea, in Romania, a unor echipamente de protectie medicala din Turcia constand in aproximativ 400 de mii de masti de protectie tip FFP2 si FFP3.

Lovitura pentru cluburile din Serie A

Echipele de fotbal trebuie sa mai astepte pana cand vor primi acordul autoritatilor pentru a se putea antrena in grupuri de jucatori.

Primaria Capitalei a suspendat autorizatia de functionare pentru terasele din Herastrau

Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu anunta ca a fost suspendata autorizatia de functionare pentru terase in cazul celor doua societati comerciale din Parcul Herastrau unde numerosi tineri s-au adunat in noaptea de sambata spre duminica.

Badulescu: A fost suspendata autorizatia de functionare pentru terasele din Herastrau la care s-au adunat tinerii

Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu a precizat ca a fost suspendata autorizatia de functionare pentru terase in cazul celor doua societati comerciale din Parcul Herastrau, unde numerosi tineri s-au adunat in noaptea de sambata spre duminica, scrie Agerpres.

Crama Gramma si-a dublat cifra de vanzari in lunile martie si aprilie si pregateste un magazin online pentru piata din Danemarca, Elvetia si Marea Britanie

Producatorul de vinuri Gramma din Iasi si-a dublat vanzarile in lunile martie si aprilie, fata de aceeasi perioada a anului trecut, dupa ce a mizat pe online si livrari la domiciliu cu pachete de autoizolare. Vanzarile s-au ridicat, in cele doua luni,.

Parlamentul European: UE are nevoie de 2.000 de miliarde de euro pentru iesirea din criza provocata de COVID-19

In rezolutia privind revizuirea urmatorului buget UE si planurile de redresare economica, Parlamentul European cere un buget de redresare de 2. 000 de miliarde de euro pentru a aborda impactul COVID-19. Finantarile ar urma sa fie realizate in principal prin granturi.

Stare de alerta. Declaratia pe propria raspundere pentru iesirea din localitate. Cum arata, cum se completeaza si de unde poate fi descarcata

Din data de 15 mai, Romania intra in stare de alerta, pentru urmatoarele 30 de zile, in urma hotararii Comitetului National pentru Situatii de Urgenta,potrivit declaratiei facuta de Marcel.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )