Libnet.ro
UNICEF

23:30

Dorel Nita, Imobiliare.ro: Din cauza inaspririi accesului la creditare si a diminuarii ofertei de locuinte, tinerii vor avea cel mai mult de suferit

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dorel Nita, Imobiliare.ro: Din cauza inaspririi accesului la creditare si a diminuarii ofertei de locuinte, tinerii vor avea cel mai mult de suferit

Pe fondul unei evolutii modeste a economiei in prima parte a acestui an si al stagnarii preturilor la locuinte, ultimele sase luni ar putea aduce, la nivel national, o scadere semnficativa a numarului de tranzactii cu apartamente. Mai mult, odata cu. continuă pe Wall-Street Ro

Demi Lovato transmite primul mesaj dupa ce era sa moara din cauza drogurilor!

Voi continua sa lupt! a scris Demi Lovato dupa ce era sa moara din cauza unei supradoze de droguri. Ea a rupt tacerea si le-a multumit fanilor, meidicilor si apropiatilor ca i-au fost alaturi in toate aceste momente de suferinta.

Profitul UniCredit, in declin din cauza costurilor

Profitul net al UniCredit SpA, cel mai mare grup bancar italian, a scazut cu 13,3% in trimestrul doi din 2018, din cauza costurilor mai ridicate, transmit RTT News si Reuters. Pe baza ajustata, profitul net s-a situat la 1,024 miliarde de euro 1,2 miliarde de dolari) in perioada aprilie - iunie 2018, in timp ce analistii se asteptau la 975 de milioane de euro, conform Agerpres.

Ministrul Turismului: Deficitul de forta de munca n sector este de peste 30%, din cauza mirajului salariilor mari din afara

Sectorul turismului are un deficit de forta de munca de peste 30%, sustine Bogdan Trif, ministru de resort, in opinia caruia s-a ajuns in aceasta situatie din cauza mirajului salariilor mari in afara tarii. Totusi, datele Institutului National de Statistica INS) arata luna de luna ca in acest domeniu de activitate angajatii au cele mai mici venituri, in medie de circa 1. 554 lei/luna, in Romania, aici nefiind inclus bacsisul. Ministrul spune ca sunt aceste salarii mici pentru ca 95% din sector este privat, iar piata se autoregleaza.

Legea privind exproprierea din cauza de utilitate publica, promulgata

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 255/2010 privind exproprierea pentru cauza de utilitate publica, necesara realizarii un.

Ryanair anuleaza vineri 400 de curse din cauza grevei. Mare grija daca ai plecari din aceste locuri

Ryanair va anula vineri inca 250 de curse aeriene din si spre Germania, dupa ce pilotii din aceasta tara au anuntat ca se vor alatura grevei de 24 de ore planificata in Irlanda, Suedia si Belgia,.

Codin Maticiuc, probleme cu personalul inchisorii din cauza lui Nutu Camataru!

Celebrul crai de Dorobanti Codin Maticiuc a fost in mijlocul unui situatii foarte neplacute, la puscarie, din cauza lui Nutu Camataru. Citeste continuarea.

Un PSD-ist a batut un barbat din cauza mesajului anti-PSD. Liderul social-democratilor din Vaslui: Cand jignesti toata ziua, trebuie sa te astepti la o mama de bataie

Un barbat de 39 de ani din localitatea vasluiana Vinderei sustine ca a fost batut de un consilier PSD din comuna, pentru ca promoveaza pe Facebook mesaje anti-PSD si pentru ca il sustine pe primarul liberal.

Daimler si nceteaza activitatile din Iran, din cauza noi sanctiuni americane

Daimler, numarul 1 mondial la masini varf de gama si la camioane, a anuntat incetarea pana la noi ordine a activitatilor limitate din Iran, din cauza sanctiunilor economice americane restabilite marti, scrie AFP.

VIDEO Centru comercial din Constanta, evacuat din cauza unui incendiu

Un centru comercial din municipiul Constanta este evacuat la aceasta ora, din cauza unui incendiu izbucnit in zona restaurantelor, anunta Mediafax.

Cum afecteaza festivalul Untold tot Clujul: Zeci de localnici se plang ca nu pot dormi din cauza ZGOMOTULUI INFERNAL

Nu toata lumea vede cu ochi buni festivalul Untold din Cluj. Daca participantii la festival sunt in culmea fericirii, multi dintre clujeni se plang de zgomotul excesiv ce se revarsa peste tot.

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )