Libnet.ro
UNICEF

15:00

Dorin Cocos, pretentii de milioane de euro pentru el, Gheorghe Stefan si Gabriel Sandu

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dorin Cocos, pretentii de milioane de euro pentru el, Gheorghe Stefan si Gabriel Sandu

Dorin Cocos a cerut 17,5 milioane de euro pentru el, Gheorghe Stefan si Gabriel Sandu, pentru a interveni in achizitionarea dreptului de utilizare a licentelor Microsoft, din care 15,7 milioane de euro au ajuns in contul unor firme controlate de cei. continuă pe Wall-Street Ro

Dosarul Microsoft: Cocos a cerut 17,5 milioane de euro pentru el, Gheorghe Stefan si Gabriel Sandu

Dorin Cocos a cerut 17,5 milioane de euro pentru el, Gheorghe Stefan si Gabriel Sandu, pentru a interveni in achizitionarea dreptului de utilizare a licentelor Microsoft, din care 15,7 milioane de euro au ajuns in contul unor firme controlate de cei.

DOSARUL MICROSOFT: Dorin Cocos, adus la DNA pentru audieri

Omul de afaceri Dorin Cocos foto dreapta) a fost adus luni de politisti la DNA, cu o masina, in baza unui mandat de aducere, pentru a fi audiat in dosarul licentelor Microsoft.

Domeniile Ostrov aloca 7 milioane euro pentru reconversia a 350 ha pomi fructiferi

Compania Domeniile Ostrov estimeaza ca, in acest an, va realiza o crestere cu 20% a cifrei de afaceri, fata de anul trecut, cand a inregistrat vanzari de 28 milioane de lei.

UPDATE Dosarul Microsoft. DNA: Nicolae Dumitru a primit 7,65 milioane de dolari pentru a interveni la Serban Mihailescu si Dan Nica/ Dorin Cocos a pretins 17,5 milioane euro pentru el, pentru Gheorghe Stefan si pentru Sandu

Omul de afaceri Nicolae Dumitru, care controleaza grupul de firme Niro, retinut de procurorii DNA pentru 24 de ore luni, a cerut si primit 7,65 milioane de dolari provenind de la Fujitsu Siemens Computers pentru a interveni la Serban Mihailescu si Dan Nica, in contractul licentelor Microsoft, arata DNA intr-un comunicat de presa. DNA arata de asemenea, intr-un nou comunicat de presa, ca Dorin Cocos a pretins in cadrul procedurii de achizitie a licentelor IT, pentru a asigura unui grup de firme atribuirea contractului, foloase necuvenite de 17,5 milioane euro pentru el, pentru Gheorghe Stefan si pentru Gabriel Sandu.

Gheorghe Stefan ar putea fi RETINUT. Cocos este urmarit penal in Dosarul Microsoft

UPDATE: Gheorghe Stefan a fost adus la DNA, iar surse din interiorul anchetei spun ca lucrurile ar putea lua o turnura nefavorabila pentru Gheorghe Stefan, acesta putand fi retinut. UPDATE:Fostul ministru al.

UPDATE. Gabriel Sandu si Dorin Cocos, retinuti de procurorii DNA in dosarul Microsoft

Gabriel Sandu, fost ministru al Comunicatiilor si omul de afaceri Dorin Cocos au fost retinuti pentru 24 de ore de procurorii DNA, in dosarul Microsoft. Fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu a fost.

IFC imprumuta Garanti Leasing cu 7 milioane de euro pentru IMM-uri

IFC, institutie financiara membra a Grupului Banca Mondiala, a acordat un credit de 7 milioane euro Garanti Leasing Romania pentru finantarea IMM-urilor, cu o alocare speciala de 4 milioane de euro pentru finantarea proiectelor pentru eficienta energetica si energie regenerabila.

UPDATE: DNA l-ar putea retine pe primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan Pinalti

Primarul din Piatra Neamt Gheorghe Stefan Pinalti a fost adus cu mandat la DNA pentru audieri. Numele edilului din Piatra Neamt apare in declaratia unuia dintre martorii din dosarul licentelor Microsoft, care le-a spus anchetatorilor ca omul de afaceri Dorin Cocos si primarul orasului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, au primit opt-noua milioane de euro, respectiv circa trei milioane de euro, pe durata derularii contractelor. Ora 12. 43: Avocatul lui Gheorghe Stefan a declarat ca DNA i-a informatii pe reprezentantii liderului politic ca e posibila retinerea lui Gheorghe Stefan.

VIDEO UPDATE DNA l-ar putea retine pe primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan Pinalti

Primarul din Piatra Neamt Gheorghe Stefan Pinalti a fost adus cu mandat la DNA pentru audieri. Numele edilului din Piatra Neamt apare in declaratia unuia dintre martorii din dosarul licentelor Microsoft, care le-a spus anchetatorilor ca omul de afaceri Dorin Cocos si primarul orasului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, au primit opt-noua milioane de euro, respectiv circa trei milioane de euro, pe durata derularii contractelor. Ora 12. 43: Avocatul lui Gheorghe Stefan a declarat ca DNA i-a informat pe reprezentantii liderului politic ca e posibila retinerea lui Gheorghe Stefan.

Primarul din Piatra Neamt Gheorghe Stefan Pinalti, adus cu mandat la DNA

Primarul din Piatra Neamt Gheorghe Stefan Pinalti a fost adus cu mandat la DNA pentru audieri. Numele edilului din Piatra Neamt apare in declaratia unuia dintre martorii din dosarul licentelor Microsoft, care le-a spus anchetatorilor ca omul de afaceri Dorin Cocos si primarul orasului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, au primit opt-noua milioane de euro, respectiv circa trei milioane de euro, pe durata derularii contractelor. Stirea se actualizeaza.

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )