Libnet.ro
UNICEF

07:00

Dosar CNSAS-Basescu: Fostul presedinte ar fi colaborat cu Securitatea. Si-a supravegheat colegii

Hotnews Hotnews,
 Dosar CNSAS-Basescu: Fostul presedinte ar fi colaborat cu Securitatea. Si-a supravegheat colegii

In actiunea depusa la CAB de CNSAS pentru stabilirea colaborarii cu Securitatea a lui Traian Basescu, se arata ca fostul presedinte si-a turnat colegii si a mentinut legatura cu Securitatea ca persoana de sprijin, pana aproape de caderea regimului. in dosar sunt documente de la SRI si MApN, scrie agentia Mediafax, care a consultat acest dosar. continuă pe Hotnews

Ion Iliescu, internat in continuare la Spitalul Elias din Capitala. Cum se mai simte fostul presedinte

Fostul presedinte Ion Iliescu se afla in continuare internat la Spitalul Elias din Bucuresti, Potrivit Mediafax, starea fostului sef de stat pare sa evolueaze favorabil.

Ultimele vesti despre starea de sanatate a lui Ion Iliescu! Fostul presedinte a fost externat, dar continua tratamentul

Fostul presedinte Ion Iliescu a fost externat, joi, din Spitalul Universitar de Urgenta Elias, cu o stare de sanatate mult ameliorata fata de momentul prezentarii, au declarat, pentru Agerpres, surse.

Fostul presedinte al FRF, Mircea Sandu si sotia sa, Elisabeta, trimisi in judecata de DNA

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a fost trimis in judecata de DNA pentru luare de mita. Sotia sa, Elisabeta, este acuzata de complicitate la luare de mita. Comunicatul DNA Pr.

Basescu, dupa aparitia documentelor ce ar arata ca a colaborat cu Securitatea: Pacat ca CNSAS se lanseaza in politica. Nu pentru asta a fost creat

Colegiul CNSAS a intrat in politica, spune Traian Basescu, in conditiile in care in spatiul public apar informatii si documente despre colaborarea pe care fostul presedinte ar fi avut-o cu Securitatea din timpul regimului comunist.

Fostul presedinte UEFA Lennart Johansson s-a stins din viata

Suedezul Lennart Johansson, fost presedinte al UEFA intre 1990 si 2007, a decedat la varsta de 89 de ani, a anuntat, miercuri, federatia suedeza de fotbal, citata de AFP. Fotbalul suedez este in doliu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )