Libnet.ro
UNICEF

10:15

Dosar de moarte suspecta dupa ce un barbat a fost gasit inecat in raul Arges. Victima disparuse de mai multe luni

Adevărul Adevărul,
Dosar de moarte suspecta dupa ce un barbat a fost gasit inecat in raul Arges. Victima disparuse de mai multe luni

Un barbat, dat disparut in urma cu mai bine de 4 luni, a fost gasit inecat in raul Arges. Mai multe echipaje al ISU Calarasi au fost solicitate sa intervina miercuri dimineata pentru scoaterea cadavrului la mal, in satul Clatesti, din comuna Mitreni. continuă pe Adevărul

Descoperire socanta la Podul de la Maracineni. Un barbat a fost gasit decedat

Descoperire socanta la Podul de la Maracineni. Un barbat a fost gasit fara suflare, dupa ce s-a spanzurat de grinzile metalice ale podului. Un alt caz a avut loc in luna aprilie, cand un cetatean austriac.

Alerta in Bucuresti. Un barbat a fost gasit spanzurat in sediul cabinetului de avocatura unde lucra

Un angajat al unei celebre case de avocatura, care l-a reprezentat o perioada pe presedintele Klaus Iohannis, a fost gasit spanzurat in birou, dupa ce fusese dat disparut de acasa inca de sambata. Cadavrul.

Alerta in Bucuresti. Un barbat a fost gasit spanzurat in sediul cabinetului de avocatura unde lucra. Omul ar fi lasat un bilet de adio

Update:Barbatul a fost gasit mort in casa de sedinte a firmei de avocatura, unde s-ar fi spanzurat. Din primele informatii, administratorul casei de avocatura ar fi lasat si un bilet de.

Descoperire socanta intr-un apartament din Barlad. Un barbat a fost gasit mort, in stare avansata de putrefactie

Tragedie in Barlad, iar pompierii care au patruns in respectivul apartament au avut un soc. Au descoperit un barbat in varsta de 87 de ani, decedat, aflat in stare avansata de putrefactie. Conform.

Un iranian a fost gasit vinovat de spionaj in favoarea Marii Britanii

Un iranian a fost condamnat la zece ani de inchisoare, dupa ce a fost gasit vinovat de spionaj in favoarea Marii Britanii, a a anuntat astazi, Teheranul.

Descoperire socanta. Un copil de 15 ani a fost gasit mort langa scoala

Un copil de 15 ani a fost gasit mort azi, in jurul orei 12. 10, in apropiere de scoala din localitatea Cioburciu, din raionul Stefan Voda, din Republica Moldova. Tanarul suferea de probleme cardiace si.

Moarte suspecta in Capitala: Barbat gasit decedat in sediul unei case de avocatura

Trupul unui barbat a fost gasit duminica in sediul unei case de avocatura din Bucuresti. Potrivit unor surse acesta s-ar fi spanzurat, informeaza Stiripesurse. ro. Descoperirea macabra ar fi fost.

Moarte suspecta in Capitala: Barbat gasit decedat in sediul unei case de avocatura (VIDEO)

Trupul unui barbat a fost gasit duminica in sediul unei case de avocatura din Bucuresti. Potrivit unor surse acesta s-ar fi spanzurat, informeaza B1 TV. Barbatul ar fi fost angajat al.

Carbon radioactiv ramas in urma testelor nucelare din Razboiul Rece a fost gasit in adancurile Oceanului Pacific

La zeci de ani de la testele cu bomba nucleara din timpul Razboiului Rece au fost descoperite urme de carbon radioactiv in cele mai adanci zone ale Oceanului Pacific. Crustaceele gasite in adancuri au prezentat un nivel ridicat de carbon radioactiv in tesuturile lor musculare, potrivit unui studiu publicat in revista Geophysical Research Letters din luna aprilie, scrie CNN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2462 seconds )