Libnet.ro
UNICEF

08:17

Dosar penal deschis dupa aparitia imaginilor groazei de la Spitalul din Resita

Adevărul Adevărul,
Dosar penal deschis dupa aparitia imaginilor groazei de la Spitalul din Resita

Procurorii au deschis un dosar penal pentru abuz in serviciu, dupa aparitia in spatiul public a unor imagini de la Spitalul din Resita, cu bolnavi nesupravegheati, imbracati sumar sau dezbracati. continuă pe Adevărul

Dosar penal pentru abuz in serviciu la Spitalul Judetean de Urgenta din Resita

Parchetul de pe langa Judecatoria Resita a deschis un dosar penal pentru abuz in serviciu dupa ce Antena 3 a difuzat imagini revoltatoare de la Spitalul Judetean de Urgenta din Resita in care apar mai multi bolnavi dezbracati stand in conditii mizere.

Ministrul Nelu Tataru a dispus un control la Spitalul Judetean de Urgenta Resita, dupa aparitia imaginilor cumplite din sectia COVID-19 de la spitalul din Resita

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a solicitat, miercuri, reprezentantilor Inspectiei Sanitare de Stat ISS) sa demareze de urgenta un control la Spitalul Judetean de Urgenta Resita, urmare a imaginilor aparute in spatiul public privind modul in care sunt tratati pacientii din cadrul sectiei de boli infectioase.

Primele sanctiuni pentru Spitalul din Resita, dupa aparitia imaginilor cumplite din sectia COVID-19

Ministerul Sanatatii a anuntat miercuri, 2 decembrie, ca Inspectia Sanitara de Stat a aplicat primele sanctiuni in cuantum de 18. 400 lei reprezentantilor Spitalului Judetean de Urgenta Resita, dupa prima zi de control in aceasta unitate.

Dosar penal pentru abuz in serviciu dupa imaginile groazei de la Spitalul Judetean de Urgenta din Resita

Parchetul de pe langa Judecatoria Resita adeschis un dosar penal pentru abuz in serviciu, dupa imaginile groaznicede la Spitalul din Resita, cu bolnavi care sunt tratati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2481 seconds )