Libnet.ro
UNICEF

20:15

Dosar penal pentru abuz in serviciu la Spitalul Judetean de Urgenta din Resita

Antena3 Antena3,
Dosar penal pentru abuz in serviciu la Spitalul Judetean de Urgenta din Resita

Parchetul de pe langa Judecatoria Resita a deschis un dosar penal pentru abuz in serviciu dupa ce Antena 3 a difuzat imagini revoltatoare de la Spitalul Judetean de Urgenta din Resita in care apar mai multi bolnavi dezbracati stand in conditii mizere. continuă pe Antena3

Dosar penal pentru abuz in serviciu dupa imaginile groazei de la Spitalul Judetean de Urgenta din Resita

Parchetul de pe langa Judecatoria Resita adeschis un dosar penal pentru abuz in serviciu, dupa imaginile groaznicede la Spitalul din Resita, cu bolnavi care sunt tratati.

Scandal la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti: Rudele unui pacient au aruncat cu pietre in ambulanta

Un scandal a fost provocat, duminica seara, la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Ploiesti de catre rude ale unui pacient de 54 de ani, situatia fiind aplanata prin interventia jandarmilor si a trupelor speciale care au intocmit dosar penal pentru ca o persoana a avariat o ambulanta cu o piatra aruncata.

Dosar penal deschis dupa aparitia imaginilor groazei de la Spitalul din Resita

Procurorii au deschis un dosar penal pentru abuz in serviciu, dupa aparitia in spatiul public a unor imagini de la Spitalul din Resita, cu bolnavi nesupravegheati, imbracati sumar sau dezbracati.

Ministrul Nelu Tataru a dispus un control la Spitalul Judetean de Urgenta Resita, dupa aparitia imaginilor cumplite din sectia COVID-19 de la spitalul din Resita

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a solicitat, miercuri, reprezentantilor Inspectiei Sanitare de Stat ISS) sa demareze de urgenta un control la Spitalul Judetean de Urgenta Resita, urmare a imaginilor aparute in spatiul public privind modul in care sunt tratati pacientii din cadrul sectiei de boli infectioase.

Primar condamnat pentru abuz in serviciu. Daca as avea ocazia sa ma intorc in timp as proceda la fel

Condamnat definitiv pentru abuz in serviciu, primarul transmis un mesaj oamenilor din orasul la carma caruia se afla in 2008.

Amenzi de peste 18.000 de lei in Spitalul Judetean de Urgenta Resita

Inspectia Sanitara de Stat a aplicat primele sanctiuni in cuantum de 18. 400 lei reprezentantilor Spitalului Judetean de Urgenta Resita, dupa prima zi de control in aceasta unitate.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, cere un control de urgenta dupa imaginile groazei de la Spitalul Judetean Resita (FOTO)

Dupa aparitia in spatiul public a imaginilor scandaloase de la Spitalul Judetean Resita, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a solicitat, miercuri, reprezentantilor Inspectiei Sanitare de Stat ISS) sa.

Mort de 6 zile, ramas la morga, pentru ca angajatii spitalului judetean Ploiesti nu-i gasesc buletinul

Rudele unui barbat care a decedat pe data 25 noiembrie nu-l pot ingropa din cauza ca personalul de la Spitalul Judetean Ploiesti nu-i mai gaseste buletinul. Fara actul de identitate al persoanei decedate, rudele nu pot obtinele actele necesare pentru scoaterea de la morga si inhumare, scrie ziarulincomod. ro.

Barbatul care a lovit intentionat cu masina un politist in zona Garii de Nord din Capitala, urmarit penal pentru ultraj Sindicatul Europol: Schimbare fireasca de situatie. A fost dus la audieri

Barbatul care a lovit intentionat cu masina un politist in zona Garii de Nord din Capitala este urmarit penal pentru ultraj, anunta Parchetul Judecatoriei Sectorului 1, o eventuala masura preventiva urmand sa fie luata de procurorul de caz.

Inspectia Sanitara de Stat a aplicat amenzi in valoare de 18.400 de lei, la Spitalul Judetean de Urgenta Resita

Miercuri, dupa prima zi de control in SJU Resita, Inspectia Sanitara de Stat a aplicat amenzi in valoare totala de 18. 400 de lei, dupa cum se arata intr-un comunicat al Ministerului Sanatatii. Sanctiunile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3153 seconds )