Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dosar penal deschis dupa ce la un centru de dializa din Capitala au murit 15 persoane in urma infectarii cu COVID-19

Adevărul Adevărul,
Dosar penal deschis dupa ce la un centru de dializa din Capitala au murit 15 persoane in urma infectarii cu COVID-19

Procurorii din Sectorul 6 au deschis un dosar penal in care cerceteaza posibile fapte de zadarnicire a combaterii bolilor, in ancheta fiind vizat un centru privat de dializa. continuă pe Adevărul

15 oameni au murit de COVID-19 la o clinica din Bucuresti. Procurorii au deschis dosar penal

Procurorii au deschis dosar penal in cazul unui centru de dializa din Capitala care nu ar fi respectat masurile pentru prevenirea infectiei cuvirusulSARS-COV-2.

Dosar penal la o unitate medicala din Bucuresti, unde 15 pacienti cu COVID-19 au decedat

Procurorii din Sectorul 6 au deschis un dosar penal in care cerceteaza posibile fapte de zadarnicire a combaterii bolilor, in ancheta fiind vizata o unitate medicala din Bucuresti. Potrivit acuzatiilor, din.

Dosar penal in Republica Moldova dupa publicarea imaginilor cu punga primita de presedintele Igor Dodon de la oligarhul Vlad Plahotniuc

Procurorii din Republica Moldova au deschis un dosar penal dupa ce inregistrarile in care presedintele Igor Dodon apare in timp ce primeste o punga de la fostul lider PDM, Vladimir Plahotniuc au ajuns in.

Dosar penal in cazul focarului de la Ambulanta Olt, unde 26 persoane au teste pozitive. Ce spun procurorii

Parchetul de pe langa Judecatoria Slatina a inregistrat, joi, 28 mai 2020, un dosar penal in cazul focarului de SARS-COV-2 izbucnit la Serviciul Judetean de Ambulanta Olt.

Patru persoane din Prahova s-au ales cu dosar penal pentru ca au iesit in strada, sa asiste la un scandal, desi erau in izolare

Patru persoane din comuna prahoveana Baltesti, care se aflau in izolare la domiciliu, dar au parasit adresa pentru a asista la un scandal in strada, s-au ales cu dosare penale.

Bucurestenii pot plati calatoriile cu autobuzul direct cu cardul bancar. Deocamdata, doar pe liniile expres din Capitala, dar primarul general spune ca intr-o luna se va putea plati cu cardul pe toate liniile

Bucurestenii beneficiaza de acum de cea mai noua tehnologie de plata, direct in mijloacele de transport in comun cu care circula. in premiera pentru Romania se utilizeaza validatoare contactless de ultima generatie, care au fost deja instalate pe autovehicule STB. Proiectul este functional pe liniile Expres 780, 783 si 784, urmand ca, in cel mult o luna, sa fie extins pe toate celelalte linii deservite de noile vehicule. Acesta face parte dintr-un pachet de masuri mai amplu, de modernizare a transportului in comun din Bucuresti, scrie primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, pe contul ei de Facebook. Astfel, calatorii au posibilitatea de a plati direct calatoria cu orice tip de card bancar contactless Mastercard sau Visa, emis oriunde in lume, modalitatea de plata fiind aceeasi cu cea a validarii unui card de transport.

Primul pui de Koala nascut dupa incendiile devastatoare din Australia

Ash este primul pui urs Toala nascut in New South Wales, dupa incendiile de vegetatie de la inceputul anului.

DUPA DECIZIA CURTII DIN KARLSRUHE BCE se pregateste pentru viata fara Bundesbank

Banca Centrala Europeana ia in calcul demararea unui infringement impotriva Bundesbank Banca Centrala Europeana BCE) elaboreaza in prezent planuri de rezerva pentru a-si continua programul de achizitii de obligatiuni, in valoare de mai multe trilioane de euro, fara banca centrala a Germaniei Bundesbank), in cazul in care justitia germana va obliga Bundesbank sa se retraga din acest program dupa decizia de luna trecuta a Curtii Constitutionale din Karlsruhe, au declarat pentru Reuters mai multe surse din apropierea dosarului.

Eurostat: Romania, locul 3 in UE dupa ponderea angajatilor din sectorul utilitatilor publice

Aproximativ 4,6 milioane de persoane cu varsta de peste 15 ani erau angajate, in anul 2019, in sectorul utilitatilor publice din Uniunea Europeana UE), echivalentul a 2,3% din totalul persoanelor angajate, iar Croatia 4,8%), Bulgaria 3,8%) si Romania 3,7%) sunt statele membre cu cea mai mare pondere a angajatilor, arata datele publicate, miercuri, de Eurostat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )