Libnet.ro
UNICEF

06:30

Dosar penal la o unitate medicala din Bucuresti, unde 15 pacienti cu COVID-19 au decedat

B1 B1,
Dosar penal la o unitate medicala din Bucuresti, unde 15 pacienti cu COVID-19 au decedat

Procurorii din Sectorul 6 au deschis un dosar penal in care cerceteaza posibile fapte de zadarnicire a combaterii bolilor, in ancheta fiind vizata o unitate medicala din Bucuresti. Potrivit acuzatiilor, din. continuă pe B1

Dosar penal deschis dupa ce la un centru de dializa din Capitala au murit 15 persoane in urma infectarii cu COVID-19

Procurorii din Sectorul 6 au deschis un dosar penal in care cerceteaza posibile fapte de zadarnicire a combaterii bolilor, in ancheta fiind vizat un centru privat de dializa.

15 oameni au murit de COVID-19 la o clinica din Bucuresti. Procurorii au deschis dosar penal

Procurorii au deschis dosar penal in cazul unui centru de dializa din Capitala care nu ar fi respectat masurile pentru prevenirea infectiei cuvirusulSARS-COV-2.

Dosar penal in cazul focarului de la Ambulanta Olt, unde 26 persoane au teste pozitive. Ce spun procurorii

Parchetul de pe langa Judecatoria Slatina a inregistrat, joi, 28 mai 2020, un dosar penal in cazul focarului de SARS-COV-2 izbucnit la Serviciul Judetean de Ambulanta Olt.

Ministrul Lucrarilor Publice a efectuat un control la santierul Facultatii de Antropologie din Bucuresti

Ion Stefan, ministrul lucrarilor publice, dezvoltarii si administratiei, a verificat, astazi, stadiul lucrarilor la corpul C19 al Facultatii de Antropologie din Bucuresti, unde Compania Nationala de Investitii realizeaza lucrari de consolidare.

Dosar penal in Republica Moldova dupa publicarea imaginilor cu punga primita de presedintele Igor Dodon de la oligarhul Vlad Plahotniuc

Procurorii din Republica Moldova au deschis un dosar penal dupa ce inregistrarile in care presedintele Igor Dodon apare in timp ce primeste o punga de la fostul lider PDM, Vladimir Plahotniuc au ajuns in.

Asistenta medicala din Botosani nu a murit din cauza COVID-19. GCS: Nu intruneste definitia de caz a unui deces cu infectare cu noul coronavirus. Femeia fusese testata negativ de doua ori

Asistenta medicala din Botosani decedata zilele trecute nu a murit din cauza infectiei cu noul coronavirus, transmite, luni Grupul de Comunicare Strategica GCS). Potrivit unei rectificari transmise de Institutul.

TAROM introduce marti zboruri din Bucuresti spre Roma, Milano si retur

Compania TAROM introduce marti zboruri din Bucuresti spre Roma, Milano si retur, potrivit unui anunt postat pe pagina sa de Facebook, potrivit Agerpres. La solicitarea dumneavoastra, am introdus urmatoarele zboruri spre si dinspre Italia cu data de calatorie 26 mai 2020: Bucuresti - Roma - Bucuresti, tarif 208 euro, cu bagaj de mana de 10 kg si bagaj de cala de 30 kg incluse; Bucuresti - Milano - Bucuresti, cu tarif de 200 euro, cu bagaj de mana de 10 kg si bagaj de cala de 23 kg incluse, subliniaza reprezentantii companiei.

TAROM introduce marti zboruri din Bucuresti spre Roma, Milano si retur

TAROM a anuntat ca incepand de marti au fost introduse zboruri din Bucuresti spre Roma, Milano si retur. Potrivit unui mesaj publicat pe pagina de Facebook, compania precizeaza ca un zbor va co.

Licitatie de peste 66,7 milioane de lei: MAI isi face un centru de servicii electronice in Sectorul 6 din Bucuresti pentru a simplifica interactiunea cu cetatenii si firmele

Ministerul Afacerilor Interne vrea sa implementeze in Sectorul 6 din Bucuresti un centru de servicii electronice, proiect care ar trebui sa simplifice accesul cetatenilor si mediului privat la serviciile electronice al acestui minister, potrivit unei licitatii demarate vineri in sistemul electronic de achizitii publice. Contractul, cu o valoare de peste 66,7 milioane lei, are ca principale obiective reabilitarea unei cladiri existente si transformarea acesteia intr-un centru de date performant, precum si construirea unui turn metalic de telecomunicatii inalt de 70 de metri, amplasat in vecinatatea cladirii.

Patru persoane din Prahova s-au ales cu dosar penal pentru ca au iesit in strada, sa asiste la un scandal, desi erau in izolare

Patru persoane din comuna prahoveana Baltesti, care se aflau in izolare la domiciliu, dar au parasit adresa pentru a asista la un scandal in strada, s-au ales cu dosare penale.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )