Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dosar penal, deschis de politisti dupa ce intr-un videoclip al lui Dani Mocanu apare un leu ranit: Reactia manelistului (VIDEO)

B1 B1,
Dosar penal, deschis de politisti dupa ce intr-un videoclip al lui Dani Mocanu apare un leu ranit: Reactia manelistului (VIDEO)

Politistii din Arges au deschis un dosar penal pentru pentru rele tratamente si cruzimi impotriva animalelor dupa ce intr-un videclip al manelistului Dani Mocanu apare un leu ranit. Multi oameni au atras. continuă pe B1

VIDEO Dani Mocanu, vizat de un dosar penal dupa ce a filmat un videoclip cu un leu ranit Manelistul, mesaj catre cei care l-au reclamat: Leul traieste mai bine decat voi toti

Politia Arges a anuntat ca a deschis un dosar penal pentru rele tratamente si cruzimi impotriva animalelor, dupa un val de critici in spatiul public legat de folosirea unui leu, care pare sa fie ranit, intr-un videoclip al manelistului Dani Mocanu.

Dosar penal pentru cantaretul de manele Dani Mocanu, dupa ce a filmat un videoclip in care apare un leu ranit si subnutrit

Politistii din Arges au anuntat deschiderea unui dosar penal dupa ce manelistul Dani Mocanu a filmat un videoclip in care apare un leu ranit si subnutrit.

VIDEO Un catel a fost incendiat de doi adolescenti in Buzau Marcel Vela: S-a intocmit dosar penal pentru schingiuire

Politia a deschis dosar penal pentru ranirea sau schingiuirea animalelor, dupa ce pe pe retelele sociale a aparut un clip in care cativa minori incendiaza un catel in comuna buzoiana Maracineni, a anuntat ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )