Libnet.ro
UNICEF

22:30

VIDEO Dani Mocanu, vizat de un dosar penal dupa ce a filmat un videoclip cu un leu ranit Manelistul, mesaj catre cei care l-au reclamat: Leul traieste mai bine decat voi toti

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Dani Mocanu, vizat de un dosar penal dupa ce a filmat un videoclip cu un leu ranit Manelistul, mesaj catre cei care l-au reclamat: Leul traieste mai bine decat voi toti

Politia Arges a anuntat ca a deschis un dosar penal pentru rele tratamente si cruzimi impotriva animalelor, dupa un val de critici in spatiul public legat de folosirea unui leu, care pare sa fie ranit, intr-un videoclip al manelistului Dani Mocanu. continuă pe Hotnews

Dosar penal pentru cantaretul de manele Dani Mocanu, dupa ce a filmat un videoclip in care apare un leu ranit si subnutrit

Politistii din Arges au anuntat deschiderea unui dosar penal dupa ce manelistul Dani Mocanu a filmat un videoclip in care apare un leu ranit si subnutrit.

Dosar penal, deschis de politisti dupa ce intr-un videoclip al lui Dani Mocanu apare un leu ranit: Reactia manelistului (VIDEO)

Politistii din Arges au deschis un dosar penal pentru pentru rele tratamente si cruzimi impotriva animalelor dupa ce intr-un videclip al manelistului Dani Mocanu apare un leu ranit. Multi oameni au atras.

Dani Mocanu, acuzat ca a filmat un videoclip cu un leu ranit si chinuit. Cum se apara manelistul: Nu mi-e frica de nimic pe lumea asta VIDEO

Cantaretul de manele Dani Mocanu a starnit un val de critici si de reactii negative in mediul online, dupa ce a filmat un videoclip in care apare un leu vizibil ranit si slabit.

Ce studii are, de fapt, Dani Mocanu. Manelistul a dezvaluit tot, fara nicio jena

Ce studii are cunoscutul manelist Dani Mocanu? Acesta a dezvaluit totul, dupa ce multa vreme o mare parte din internauti i-au cerut acest detaliu despre viata sa si i-au contestat inteligenta. Ce studii are Dani Mocanu? E pe buzele multora, are un succes rasunator inca de cand a aparut prima oara pe piata, iar de .

Verificariprivind cruzimi impotriva animalelor facute de IPJ Arges dupa aparitia noului clip al lui Dani Mocanu

IPJ Arges efectueaza verificari privind rele tratamente si cruzimi impotriva animalelor, respectiv cu privire la conditiile de detinere a leului plin de rani ce apare in cel mai recent videoclip al manelistului Dani Mocanu.

Dani Mocanu, probleme iar cu politia din cauza ultimului videoclip. Romania, revoltata de gestul lui

Val de indignare si revolta in Romania. Dani Mocanu are probleme mari din cauza ultimului videoclip. Toata lumea il critica pentru gestul facut de dragul grandomaniei. Dani Mocanu, dur criticat de romani Cu aproape 4,5 milioane de vizualizari in doar cateva zile, videoclipul piesei Stop Romania a starnit revolta in randul romanilor. Drept urmare, Dani .

VIDEO Un catel a fost incendiat de doi adolescenti in Buzau Marcel Vela: S-a intocmit dosar penal pentru schingiuire

Politia a deschis dosar penal pentru ranirea sau schingiuirea animalelor, dupa ce pe pe retelele sociale a aparut un clip in care cativa minori incendiaza un catel in comuna buzoiana Maracineni, a anuntat ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )