Libnet.ro
UNICEF

19:15

Dosar penal deschis de politistii din Prahova dupa ce mai multi adolescenti au batut un baiat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dosar penal deschis de politistii din Prahova dupa ce mai multi adolescenti au batut un baiat

Politistii din Prahova au deschis un dosar penal si fac cercetari dupa ce mai multi adolescenti cu varste intre 12 si 16 ani au batut un baiat in varsta de 13 ani, faptele fiind filmate si inregistrarea postata pe internet. continuă pe Ziarul Bursa

Prahova: Dosar penal deschis de politisti dupa ce mai multi adolescenti au batut un baiat, in orasul Plopeni

Politistii din Prahova au deschis un dosar penal si fac cercetari dupa ce mai multi adolescenti cu varste intre 12 si 16 ani au batut un baiat in varsta de 13 ani, faptele fiind filmate si inregistrarea postata pe internet.

inca o excludere din AUR dupa cea a Dianei Sosoaca: Un parlamentar care a fost condamnat penal in prima instanta si trimis in judecata intr-un alt dosar penal

Un alt parlamentar AUR a fost exclus din cadrul formatiunii politice. Este vorba despre un ales care are o condamnare penala in prima instanta si care a fost trimis in judecata intr-un alt dosar penal. Este a.

Medicul Valeriu Gheorghita, adevarul despre moartea profesorului din Oradea dupa vaccinarea anti-Covid-19. Ce s-a intamplat, de fapt

Moarte suspecta in Oradea, acolo unde profesorul universitar Ioan Dzitac a murit la doua saptamani dupa ce i s-a administrat prima doza de vaccin. in urma mortii sale, mai multe voci sustin ca motivul decesului ar putea fi serul de la Pfizer. Medicul Valeriu Gheorghita dezvaluie misterul mortii pacientului. Ce mesaj a transmis profesorul dupa .

Tinerele care au batut o adolescenta la Ciocana, identificate de Politie. Oamenii legii au deschis un dosar penal

Tinerele care apar intr-un video, lovind si umilind o adolescenta, au fost identificate. Sunt eleve la trei licee din Chisinau. Informatiile au fost prezentate la sedinta operativa de la Primarie de catre Lilian Luca, sef-adjunct al Directiei de politie a municipiului Chisinau, transmite IPN.

Precizari oficiale despre pacientul din Gorj care a fost vaccinat la rapel cu o doza gresita: Nu se pune problema unui risc medical suplimentar Politia a deshis un dosar penal pentru neglijenta in serviciu

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV) precizeaza ca in cazul pacientului din Gorj care a primit prima doza din vaccinul PfizerBioNTech, iar la rapel a.

Politistii din penitenciare au iesit in strada. Ce-i cer lui Stelian Ion, ministrul Justitiei (VIDEO)

Guvernul se confrunta cu noi tensiuni. Personalul Politiei din penitenciare s-a mobilizat in ziua de luni, 8 februarie, pentru a protesta la Ministerul Justitiei. Acestia au solicitat imbunatatirea conditiilor.

Jurnalista australiana, arestata oficial in China dupa mai multe luni de detentie

Jurnalista australiana Cheng Lei a fost arestata oficial in China, sub acuzatia de spionaj, dupa ce a petrecut mai multe luni in detentie, a anuntat guvernul de la Canberra.

Liga Campionilor (handbal f): Cele 16 echipe din grupe merg mai departe - CSM Bucuresti si SCM Ramnicu Valcea, in optimi

Forul european de handbal EHF) a anuntat, miercuri seara, ca toate cele 16 echipe din grupele Ligii Campionilor la feminin si masculin se vor califica in optimi, urmand a evolua dupa Tabela Berger. Cu o etapa inaintea incheierii meciurilor din grupe, EHF a luat o decizie din cauza multiplelor amanari de partide, care nu se vor mai juca. CSM Bucuresti este norocoasa, castiga la masa verde doua restante, SCM Ramnicu Valcea pierde doua.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )