Libnet.ro
UNICEF

13:45

Dosar penal pentru pacientul cu coronavirus care si-a dat masca jos si a tusit intentionat catre medicii de la Spitalul Babes din Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Dosar penal pentru pacientul cu coronavirus care si-a dat masca jos si a tusit intentionat catre medicii de la Spitalul Babes din Bucuresti

Parchetul anunta ca s-a autosesizat si a deschis dosar penal pe numele barbatului depistat cu coronavirus care si-ar fi dat jos masca de protectie si ar fi tusit intentionat catre medicii de la Spitalul Victor Babes din Bucuresti. Un alt dosar penal a fost deschis in cazul unui barbat din Mures intors din Germania care a plecat din izolare si a mers cu autobuzul, apoi cu un taxi. continuă pe Hotnews

Dosar penal pentru un barbat din Cluj care a sunat la 112 si a mintit ca are coronavirus

Un barbat care a sunat la 112 si a mintit autoritatile ca a fost infectat cu coronavirus s-a ales cu dosar penal si risca sa ajunga dupa gratii.

Dosar penal pentru mai multe persoane din Bucuresti care nu au respectat izolarea la domiciliu

Dosar penal pentru 12 persoane din Bucuresti care nu au respectat izolarea la domiciliu.

Dosar penal pentru 12 bucuresteni aflati in autoizolare pe hartie. Inspectorii DSP nu i-au gasit acasa

Un numar de 12 bucuresteni care sunt oficial in autoizolare la domiciliu nu au fost gasiti acasa, asa ca procurorii le-au deschis dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor. Directia de Sanatate Publica DSP) incepe controale la persoanele izolate la domiciliu din cauza suspiciunilor de coronavirus.

Bransament ilegal la apa descoperit pe santierul noului sediu al Parchetului de pe langa Judecatoria Targu Jiu. S-a deschis dosar penal pentru furt

Societatea care construieste sediul Parchetului este implicata intr-un dosar penal care vizeaza infractiunea de furt de apa. Reprezentantii operatorului de apa si canalizare, Aparegio, au constatat, in urma unui control, un bransament ilegal in incinta santierului.

Dosar penal pe numele romanului care a revenit din Spania, desi stia ca are coronavirus. E acuzat de zadarnicirea combaterii bolilor

Ministerul Public a anuntat oficial deschiderea unui dosar penal pe numele romanului care a revenit cu avionul din Spania, desi avea certificat medical eliberat de autoritatile spaniole care confirmau ca e.

Un roman infectat cu noul coronavirus, printre cei 60 de pasageri dintr-un avion aterizat pe Otopeni. El a parasit Madridul, fara sa respecte obligatia de autoizolare. Autoritatile i-au deschis dosar penal

Autoritatile anunta saetateanul roman care a calatorit cu avionul de la Madrid la Bucuresti desi fusese confirmat in Spania cu Covid-19 este cercetat intr-un dosar penal pentru zadarnicire.

Dosar penal pentru doi barbati care extrageau agregate minerale

Politistii din cadrul Sectiei nr. 4 Politie Rurala Dragomiresti au depistat, pe raza localitatii Manesti, doi barbati de 64 si 41 de ani, in timp ce desfasurau activitati de extragere a agregatelor minerale pe un teren amplasat in apropierea albiei raului Dambovita.

Pacientul care a vrut sa infecteze medicii de la Spitalul Victor Babes are dosar penal!

Barbatul infectat cu coronavirus care a tusit intentionat catre medici, cu intentia de a-i infecta are dosar penal. Politistii de la Sectia 12 din Capitala s-au autosesizat si au inceput urmarirea penala impotriva sa dupa ce managerul Spitalului Victor Babes a reclamat comportamentul pacientului.

CORONAVIRUS. Dosar penal pe numele senatorului Vergil Chitac, pentru ca nu s-a autoizolat la intoarcerea in tara (VIDEO, FOTO)

UPDATE: Parchetul General a anuntat ca procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica s-au autosesizat in cazul senatorului PNL Vergil Chitac. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru infractiunea de.

Dosar penal pentru clujeanul care a mintit la 112 ca are coronavirus

Un barbat de 54 de ani din Campia Turzii a sunat la 112 si a pus autoritatile in alerta, aratand ca are coronavirus. Dupa ce s-au facut verificarile, s-a constatat ca acesta mintise.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )