Libnet.ro
UNICEF

14:00

Dosar penal pentru distrugerea operelor lui Brancusi din Targu Jiu.

România Liberă România Liberă,
Dosar penal pentru distrugerea operelor lui Brancusi din Targu Jiu.

Politistii au deschis un dosar penal pentru distrugere in cazul operelor lui Constantin Brancusi din municipiul Targu Jiu care, anul trecut, au fost spalate cu jet de apa sub presiune, transmite Mediafax. Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Gorj, Florin Rosca, a declarat, marti, ca a fost deschis un dosar penal in care se fac cercetari cu privire la modul in care s-au realizat operatiunile de spalare a operelor lui Brancusi din Targu Jiu. Potrivit sursei citate, cercetarile sunt . continuă pe România Liberă

Dosar penal pentru lipsire de libertate in cazul Iuliei Ionescu

Ofiterii Serviciului de Investigatii Criminale din Politia Sectorului 5 au deschis un dosar penal pentru lipsire de libertate in cazul Iuliei Ionescu, urmarirea penala fiind inceputa in rem. S-a deschis dosar.

Constanta: Dosar penal in cazul mortii unui interlop al carui cadavru a fost furat de rude din spital

Politistii din Constanta au deschis un dosar penal in cazul decesului unui cunoscut interlop din municipiu, Ismail Iasar, zis Saceanu, care a murit la spital, iar rudele sale i-au furat trupul neinsufletut.

Primarul de Pungesti, cercetat penal pentru modul in care si-a atribuit terenul concesionat catre Chevron

Mircea Vlasa, primarul comunei Pungesti, este cercetat penal pentru abuz in serviciu si fals in inscrisuri pentru modul in care si-a atribuit terenul pe care l-a concesionat apoi catre Chevron. Subiectul.

Laura Chitoiu s-a autosuspendat din ASF, fiind urmarita penal pentru abuz contra intereselor publice in dosarul Carpatica

Sotia fostului ministru de Finante DanielChitoiu,Laura Chitoiu, s-a autosuspendat din functia de director alDirectiti Avizari din cadrulASF, fiind urmarita penal pentru abuz contra.

Primarul de Pungesti, cercetat penal pentru terenul concesionat catre Chevron.

Primarul comunei vasluiene Pungesti, Mircea Vlasa, este cercetat penal de politisti pentru abuz in serviciu si fals in inscrisuri sub semnatura privata, pentru modul in care si-a atribuit titlul de proprietate pe terenul pe care l-a concesionat apoi catre Chevron pentru explorarea gazelor de sist, informeaza Mediafax. Suprafata de aproape doua hectare pe care compania Chevron deruleaza, in prezent, activitati de amenajare a platformei pe care urmeaza sa fie amplasata prima sonda de explorare a .

Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului: Bilantul conflictului din Siria a ajuns la 140.000 de morti

Conflictul din Siria, care dureaza de trei ani, s-a soldat cu cel putin 140. 000 de morti, anunta Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), citat de irishtimes. com. Potrivit organizatiei cu sediul in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )