Libnet.ro
UNICEF

01:06

Dosar penal pentru doi tineri care aveu asupra lor 80 de grame de muguri de canabis

Adevărul Adevărul,
Dosar penal pentru doi tineri care aveu asupra lor 80 de grame de muguri de canabis

Politistii din Dambovita cerceteaza doi barbati pentru operatiuni ilegale cu droguri, dupa ce au gasit asupra acestora 80 de grame de muguri de canabis si un cantar electronic de mici dimensiuni. continuă pe Adevărul

Doi tineri care au ajuns in stare grava la spitalul din Timisoara sustin ca au fost batuti de politisti si jandarmi

Doi tineri care au ajuns in stare grava la sectia de Urgente a Spitalului Judetean din Timisoara au declarat ca au fost batuti de politisti si jandarmi, la nivelul Inspectoratului de Politie Timis si al Gruparii Mobile de Jandarmi Timisoara fiind deschise anchete in acest caz, scrie News. ro.

Un vames a scapat de acuzatia de luare de mita, iar denuntatoarea lui s-a ales cu un dosar penal pentru marturie mincinoasa

Un vames a fost trimis in judecata pentru luare de mita dupa ce o femeie a sustinut ca i-a dat o sacosa cu bunuri in valoare de 50 de lei pentru a-i permite sa treaca cu tigari de contrabanda prin Vama Siret. Curtea de Suceava l-a achitat definitiv pe vames, iar intre timp denuntatoarea s-a ales cu dosar penal pentru marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului.

Doi tineri din Ferentari comenteaza declaratiile lui Tudose despre cum duduie economia (VIDEO)

Doi tineri din Ferentari au analizat o declaratia recenta a lui Mihai Tudose despre cresterea economica spectaculoasa pe care o inregistreaza Romania. intr-o postare pe Facebook, premierul a.

Doi tineri au fost batuti de politisti, fiind confundati cu un urmarit international. in ce stare se afla acum

Doi tineri de 34 de ani au ajuns miercuri seara la spital in stare grava, unul chiar a avut nevoie de operatie, dupa ce au fost prinsi de politisti si batuti, fiind confundati cu un urmarit.

Radu Banciu, dupa decesul actritei Stela Popescu: Pica bine pentru oamenii simpli care petrec aceste zile de doliu, pentru ca moartea e ce joaca romanii cel mai bine (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu decesul actritei Stela Popescu la varsta de 81 de ani, afirmand ca a picat bine, ca perioada, pentru romanii simpli care tr.

Pedeapsa pe care a primit-o avocatul din Iasi care a condus baut si a accidentat mortal doi tineri. Barbatul avea 155 de kilometri la ora

Avocatul iesean care s-a urcat beat la volan si a condus cu 150 de kilometri la ora, a fost condamnat, marti, de inalta Curte de Casatie si Justitie, la cinci ani si opt luni de inchisoare. Decizia es.

Portalul eRomania, pe care statul a cheltuit 12 milioane de euro, este cazut de doua zile: Ministerul Comunicatiilor vrea sa-l foloseasca pentru promovarea activitatilor care vor avea loc cu ocazia Centenarului Marii Uniri

Portalul eRomania, pe care statul a cheltuit 12 milioane de euro cand la conducerea Ministerului Comunicatiilor era Gabriel Sandu PDL), aflat acum in inchisoare in 'dosarul Microsoft', este inaccesibil de doua zile. Contactati de HotNews. ro, oficialii Ministerului Comunicatiilor, condus acum de Lucian Sova PSD), au precizat miercuri ca 'portalul nu poate fi accesat momentan din cauza unor disfunctionalitati de ordin tehnic care sunt in curs de remediere' si ca Ministerul 'are in intentie operationalizarea portalului pentru promovarea activitatilor care vor avea loc cu ocazia Centenarului Marii Uniri, operatiuni care vor genera, in urmatoarea perioada, disfunctionalitati in accesarea portalului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )