Libnet.ro
UNICEF

21:15

Doi tineri care au ajuns in stare grava la spitalul din Timisoara sustin ca au fost batuti de politisti si jandarmi

Hotnews Hotnews,
 Doi tineri care au ajuns in stare grava la spitalul din Timisoara sustin ca au fost batuti de politisti si jandarmi

Doi tineri care au ajuns in stare grava la sectia de Urgente a Spitalului Judetean din Timisoara au declarat ca au fost batuti de politisti si jandarmi, la nivelul Inspectoratului de Politie Timis si al Gruparii Mobile de Jandarmi Timisoara fiind deschise anchete in acest caz, scrie News. ro. continuă pe Hotnews

Dosar penal pentru doi tineri care aveu asupra lor 80 de grame de muguri de canabis

Politistii din Dambovita cerceteaza doi barbati pentru operatiuni ilegale cu droguri, dupa ce au gasit asupra acestora 80 de grame de muguri de canabis si un cantar electronic de mici dimensiuni.

Doi tineri au fost batuti de politisti, fiind confundati cu un urmarit international. in ce stare se afla acum

Doi tineri de 34 de ani au ajuns miercuri seara la spital in stare grava, unul chiar a avut nevoie de operatie, dupa ce au fost prinsi de politisti si batuti, fiind confundati cu un urmarit.

Cristina Stamate, in stare grava la spital

Din pacate, o alta veste trista! in ziua mortii Stelei Popescu Detalii AICI), marea actrita Cristina Stamate, 71 de ani, a ajuns la spital. Un echipaj de la Serviciul de Ambulanta a fost solicitat, joi.

Doi tineri din Ferentari comenteaza declaratiile lui Tudose despre cum duduie economia (VIDEO)

Doi tineri din Ferentari au analizat o declaratia recenta a lui Mihai Tudose despre cresterea economica spectaculoasa pe care o inregistreaza Romania. intr-o postare pe Facebook, premierul a.

Un ambulantier, in stare grava dupa ce a fost atacat de cainele unui pacient

Un ambulantier din Ploiesti a fost muscat de cainele unei paciente care a solicitat interventia unui echipaj de la Serviciul Judetean de Ambulanta fiindci nu se simtea bine. Acesta a fost transportat.

Pedeapsa pe care a primit-o avocatul din Iasi care a condus baut si a accidentat mortal doi tineri. Barbatul avea 155 de kilometri la ora

Avocatul iesean care s-a urcat beat la volan si a condus cu 150 de kilometri la ora, a fost condamnat, marti, de inalta Curte de Casatie si Justitie, la cinci ani si opt luni de inchisoare. Decizia es.

Motivul pentru care fiul unui cunoscut chirurg din Oradea si-a omorat cu bestialitate prietenul. Victima a fost gasita cu capul zdrobit

Un tanar de 27 de ani din Oradea dat in urmarire nationala, a fost prins de politisti la Timisoara in seara zilei de luni, 20 noiembrie. Barbatul era cautat de doua saptamani, fiind de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )