Libnet.ro
UNICEF

22:45

Dosar penal pentru mutilarea unei case monument istoric

Adevărul Adevărul,
Dosar penal pentru mutilarea unei case monument istoric

Proprietarii au efectuat interventii la imobil fara aviz si au fost amendati cu suma de 10. 000 de lei de Directia de Cultura. continuă pe Adevărul

Dosar penal pentru un barbat aflat in izolare care nu a fost gasit acasa

Un barbat din Olt, care trebuia sa stea in izolare la domiciliu, e cercetat penal dupa ce autoritatile nu l-au gasit acasa.

Dosar penal pentru defrisarile ilegale din Maramures

Peste 100. 000 metri cubi de lemne, rasi ilegal in 10 ani * Prejudiciul total depaseste 12 milioane lei Costel Alexe, ministrul mediului, apelor si padurilor, a declarat, ieri, ca Maramures este in topul judetelor cu cele mai multe taieri ilegale din padure. Ministrul de resort a aratat ca Garda Forestiera Cluj a constatat ca, pe raza Ocolului Silvic Sighetul Marmatiei, s-a produs cea mai mare taiere ilegala din ultimii cinci ani. Este vorba despre o suprafata de 340 de hectare si de un prejudiciu adus statului roman de peste 12 milioane de lei.

PNL incepe, luni, negocierile pentru formarea unei majoritati in Parlament

PNL demareaza, luni, negocierile pentru formarea unei majoritati parlamentare, in conditiile in care premierul desemnat Florin Citu a inceput, inca de vineri, formalitatile pentru votul de investitura din.

Doua persoane retinute si 18 audiate intr-un dosar de vatamare a mediului!

Dosar penal pentru doua societati comerciale si mai multe persoane fizice pentru ca ar fi ingropat deseuri sau ar fi ajutat la eliminarea acestora. Verificarile au inceput inca de anul trecut si marti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2547 seconds )