Libnet.ro
UNICEF

20:45

Dosar penal pentru defrisarile ilegale din Maramures

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dosar penal pentru defrisarile ilegale din Maramures

Peste 100. 000 metri cubi de lemne, rasi ilegal in 10 ani * Prejudiciul total depaseste 12 milioane lei Costel Alexe, ministrul mediului, apelor si padurilor, a declarat, ieri, ca Maramures este in topul judetelor cu cele mai multe taieri ilegale din padure. Ministrul de resort a aratat ca Garda Forestiera Cluj a constatat ca, pe raza Ocolului Silvic Sighetul Marmatiei, s-a produs cea mai mare taiere ilegala din ultimii cinci ani. Este vorba despre o suprafata de 340 de hectare si de un prejudiciu adus statului roman de peste 12 milioane de lei. continuă pe Ziarul Bursa

Dosar penal pentru un barbat aflat in izolare care nu a fost gasit acasa

Un barbat din Olt, care trebuia sa stea in izolare la domiciliu, e cercetat penal dupa ce autoritatile nu l-au gasit acasa.

Dosar penal pentru mutilarea unei case monument istoric

Proprietarii au efectuat interventii la imobil fara aviz si au fost amendati cu suma de 10. 000 de lei de Directia de Cultura.

Super Tuesday a adus o premiera pentru democratii americani din Romania

Super Tuesday aduce o premiera in Romania. Democrats Abroad, aripa oficiala a Partidului Democrat pentru diaspora americana, a organizat la Bucuresti alegeri primare pentru cursa prezidentiala din Statele Unite.

Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie (SIIJ) cea mai durabila mostenire a regimului Dragnea

Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie SIIJ) este intr-adevar o creatie a guvernarii si a majoritatii parlamentare rezultate din alegerile din 11 decembrie 2016 si incheiate moral a doua zi dupa alegerile europarlamentare si referendumul pe justitie din 26 mai 2019, odata cu condamnarea definitiva cu executare a pana atunci incontestabilului si atotputernicului, aproape dictatorului lider al acestei guvernari, presedintele PSD si presedintele Camerei Deputatilor Liviu Nicolae Dragnea care nu a putut accede si la demnitatea de prim-ministru doar pentru ca-l impiedica o condamnare penala cu suspendare).

Politist din Cluj-Napoca prins la furat din magazin. Colegii i-au intocmit dosar penal

Un politist din Cluj-Napoca s-a facut de ras chiar in fata colegilor dupa ce a fost prins furand din magazin.

Doua persoane retinute si 18 audiate intr-un dosar de vatamare a mediului!

Dosar penal pentru doua societati comerciale si mai multe persoane fizice pentru ca ar fi ingropat deseuri sau ar fi ajutat la eliminarea acestora. Verificarile au inceput inca de anul trecut si marti.

Subiectele zilei: Cum a fost posibila taierea ilegala a 340 de hectare de arbori din Maramures; intoarcerea lui Joe Biden si optiunile democratilor; Cazul procurorului condamnat pentru coruptie, nemultumit ca ramane fara pensie speciala

Romanii mananca mai des la restaurante. Cati bani lasa o persoana, in medie, pentru o masa in oras. Gabriela Firea a fost trasa pe linie moarta in PSD. Cum si-a executat Ciolacu rivalii din partid.

Ministrul Mediului: Au fost depasiri la PM 10 si la oxizii de azot si pentru alte localitati din sudul Romaniei, nu doar pentru Bucuresti (VIDEO)

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a declarat intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca in noaptea de duminica spre luni au fost inregistrate depasiri ale nivelului de.

Accelerator de afaceri pentru startup-urile din industria ospitalitatii

S-a dat startul inscrierilor in programului HoReCa Business Accelerator , un proiect realizat in parteneriat cu Banca Transilvania, pentru startup-urile cu un model sau idee de afacere in concepte de servire a mancarii si bauturii, concepte de produse dedicate sectorului ospitalitatii si produse digitale aplicabile. Acceleratorul este de tip non-equity si este deschis atat firmelor deja create, cat si viitorilor antreprenori talentati care au o idee de afaceri cu un model de business sustenabil si cu potential de crestere.

VIDEO James Bond poate astepta: Lansarea filmului No time to die, amanata pentru luna noiembrie, din cauza coronavirusului

Fanii James Bond vor trebui sa astepte lansarea noului film al seriei, No time to die, dupa ce lansarea a fost amanata din aprilie pana in noiembrie din cauza temerilor legate de epidemia cu noul coronavirus, relateaza AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )