Libnet.ro
UNICEF

20:45

Dosar penal pentru o persoana care s-a intors din Anglia cu coronavirus si nu a stat acasa

Antena3 Antena3,
Dosar penal pentru o persoana care s-a intors din Anglia cu coronavirus si nu a stat acasa

Dosar penal pentru o persoana care s-a intors din Anglia cu coronavirus si nu a stat acasa. continuă pe Antena3

Dosar penal pentru pacientul cu coronavirus care si-a dat masca jos si a tusit intentionat catre medicii de la Spitalul Babes din Bucuresti

Parchetul anunta ca s-a autosesizat si a deschis dosar penal pe numele barbatului depistat cu coronavirus care si-ar fi dat jos masca de protectie si ar fi tusit intentionat catre medicii de la Spitalul Victor Babes din Bucuresti. Un alt dosar penal a fost deschis in cazul unui barbat din Mures intors din Germania care a plecat din izolare si a mers cu autobuzul, apoi cu un taxi.

Arad: Dosar penal pentru o familie venita in tara din Italia, dar care a mintit ca vine din Germania

Politistii din judetul Arad au intocmit dosar penal pe numele unei familii de romani care a calatori.

Dosar penal pentru conducerea spitalului din Filiasi, dupa ce medicii au dus la Urgente un barbat testat pozitiv pentru coronavirus

Mai multi membri din conducerea spitalului din Filiasi au dosar penal dupa ce la unitatea medicala a ajuns un pacient in varsta de 67 de ani.

Dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor deschis pe numele unei femei care nu a respectat masura izolarii la domiciliu

Parchetul de pe langa Judecatoria Targu Jiu a deschis, astazi, un dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor.

Dosar penal pentru clujeanul care a mintit la 112 ca are coronavirus

Un barbat de 54 de ani din Campia Turzii a sunat la 112 si a pus autoritatile in alerta, aratand ca are coronavirus. Dupa ce s-au facut verificarile, s-a constatat ca acesta mintise.

Bransament ilegal la apa descoperit pe santierul noului sediu al Parchetului de pe langa Judecatoria Targu Jiu. S-a deschis dosar penal pentru furt

Societatea care construieste sediul Parchetului este implicata intr-un dosar penal care vizeaza infractiunea de furt de apa. Reprezentantii operatorului de apa si canalizare, Aparegio, au constatat, in urma unui control, un bransament ilegal in incinta santierului.

Dosar penal pentru conducerea spitalului Filiasi. Pacient in faza terminala, depistat cu coronavirus

Mai multi membri ai conducerii spitalului din Filiasi au dosar penal dupa ce un pacient cu coronavirus a pus in pericol intreaga unitate sanitara.

Mesajul Politiei Romane pentru cei care au iesit azi din case. Parcurile se inchid

Oamenii care au iesit azi din case pentru a se plimba la aer curat au trebuit sa se intoarca la domiciliu. Politia Romana a anuntat faptul ca parcurile se inchid, asa ca romanii trebuie sa se conformeze in ultimul ceas si sa ramana in case. Politia Romana, mesaj pentru cei care au iesit din case.

Un tanar intors de la Roma cu simptome de COVID-19 s-a plimbat cu autobuzul prin Capitala

Procurorii au deschis un dosar penal pe numele unui tanar de 21 de ani intors duminica de la Roma si care nu s-a izolat la domiciliu, ci s-a plimbat cu autobuzul prin Capitala. Procurorii spun ca la intoarcerea in tara barbatul avea simptome specifice COVID-19.

Un tanar cu simptome de COVID-19, prins in timp ce se plimba cu autobuzul. Procurorii i-au deschis dosar penal

Procurorii au deschis un dosar penal pe numele unui tanar de 21 de ani intors duminica de la Roma si care nu s-a izolat la domiciliu, ci s-a plimbat cu autobuzul prin Capitala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )