Libnet.ro
UNICEF

17:45

Dosar penal pentru un postas din Vrancea. Ce facea cu pensiile, alocatiile si ajutoarele sociale

Antena3 Antena3,
Dosar penal pentru un postas din Vrancea. Ce facea cu pensiile, alocatiile si ajutoarele sociale

Un postas din Vrancea a dat lovitura vietii sale, dar are acum dosar penal. continuă pe Antena3

Dosar penal pentru un politist care a lovit cu masina un elev, pe trecere, in apropierea unitatii scolare

Un politist din Targoviste este cercetat de superiorii sai si s-a ales cu dosar penal, dupa ce joi, 23 ianuarie, a accidentat cu masina un elev care traversa pe trecerea de pietoni.

Un tanar din Brasov s-a ales cu dosar penal dupa ce a dat o tura, in jurul casei, cu masina parintilor. E cercetat pentru furt si conducere fara permis

Politistii din cadrul Sectiei 1 Politie Rurala Feldioara - Brasov efectueaza cercetari in cadrul unui dosar penal, sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt si conducerea unui vehicul fara permis de conducere. Vizat este un tanar de 19 ani.

Cum s-au distrat membrii Guvernului, in frunte cu Ludovic Orban, la balul liberalilor din Vrancea - FOTO

O manifestare devenita traditionala a reunit, vineri seara, sute de liberali din Vrancea, in frunte cu membrii Guvernului si premierul Ludovic Orban la sarbatoarea anuala Balul liberalilor vranceni, cu ocazia implinirii a 140 de ani de la infiintarea organizatiei. Petrecerea PNL a avut loc dupa comemorarea de la Iasi, cu ocazia implinirii a161 de ani de la Unirea Principatelor Romane.

Alexandru Stanescu, presedintele comisiei pentru agricultura din Camera Deputatilor: Cred ca este foarte important sa oprim, in primul rand, specula cu terenuri agricole

Deputatii din Comisia pentru agricultura a Parlamentului Romaniei vor sa impuna noi reguli pentru vanzarea terenurilor agricole, mai restrictive, scrie fermierinromania. ro. in acest sens, a fost elaborat un proiect de modificare a legii in vigoare, Legea nr. 172014, care ar putea intra in dezbaterea plenului Camerei in luna martie a acestui an, potrivit declaratiei presedintelui Comisiei pentru agricultura din Camera Deputatilor, Alexandru Stanescu, in emisiunea Agro Jurnal difuzata la Digi24.

Barbat din Vrancea, scos mort dintr-o fantana

Un barbat de 51 de ani a cazut intr-o fantana, in judetul Vrancea. Trei echipaje ISU au intervenit pentru scoaterea barbatului.

Subiectele zilei: 75 de ani de la Auschwitz - ce are Germania de facut acum; Supradoze in scari de bloc si trafic de droguri la Obregia in anii 2000; Culisele luptei pentru putere din PSD

Presa austriaca despre euro-orfanii Romaniei: peste 22. 000 de romance isi lasa copiii si batranii in urma pentru a ingriji copii si batrani in Austria. Bucati din Cetatea antica Tomis, aruncate la gunoi. Arheolog: S-au distrus marturii din istoria Constantei.

VIDEO Torino vs Atalanta 0-7 Josip Ilicic, hat-trick pentru echipa din Bergamo

Formatia Atalanta Bergamo a invins, sambata seara, in deplasare, cu scorul de 7-0, echipa Torino, intr-un meci din etapa a XXI-a a campionatului Italiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )