Libnet.ro
UNICEF

05:45

Alexandru Stanescu, presedintele comisiei pentru agricultura din Camera Deputatilor: Cred ca este foarte important sa oprim, in primul rand, specula cu terenuri agricole

Hotnews Hotnews,
 Alexandru Stanescu, presedintele comisiei pentru agricultura din Camera Deputatilor: Cred ca este foarte important sa oprim, in primul rand, specula cu terenuri agricole

Deputatii din Comisia pentru agricultura a Parlamentului Romaniei vor sa impuna noi reguli pentru vanzarea terenurilor agricole, mai restrictive, scrie fermierinromania. ro. in acest sens, a fost elaborat un proiect de modificare a legii in vigoare, Legea nr. 172014, care ar putea intra in dezbaterea plenului Camerei in luna martie a acestui an, potrivit declaratiei presedintelui Comisiei pentru agricultura din Camera Deputatilor, Alexandru Stanescu, in emisiunea Agro Jurnal difuzata la Digi24. continuă pe Hotnews

Un drum expres, solutia pentru traficul din Moldova: ce tine loc de autrostrada intre Bacau si Piatra Neamt

Moldova se afla intr-o situatie si mai dramatica, in comparatie cu restul Romaniei, cand vine vorba de autostrazi. Din fericire, autoritatile au inceput cautarea de alternative. Este foarte improbabil ca pe parcursul vietii noastre sa vedem numeroase autostrazi care sa lege colturi diametral opuse ale Romaniei. Indiferent cine se afla la guvernare, sansele ca problemele .

Fostul ministru Ana Birchall a demisionat din grupul PSD din Camera Deputatilor

Ana Birchall, fost vicepremier si fost ministru al Justitiei, si-a depus luni, 27 ianuarie, demisia din grupul PSD din Camera Deputatilor, potrivit stiripesurse. ro. Aceasta urmeaza sa activeze ca deputat.

MARIUS BODEA: Presedintele PSD Bacau, varsa din nou ura si venin

Seful filialei municipale a PNL Iasi acuza PSD ca incearca sa dezbine si sa tina Moldova in izolare, dupa ce liderul PSD Bacau, Dragos Benea, a propus alt traseu pentru autostrada Moldovei. Liberalul iesean Marius Bodea sustine ca PSD vrea sa tina Moldova in izolare si, prin intermediul unor lideri social-democrati din regiune, incearca sa dezbine, pentru a bloca proiectul autostrazii Iasi-Targu Mures.

VIDEO Torino vs Atalanta 0-7 Josip Ilicic, hat-trick pentru echipa din Bergamo

Formatia Atalanta Bergamo a invins, sambata seara, in deplasare, cu scorul de 7-0, echipa Torino, intr-un meci din etapa a XXI-a a campionatului Italiei.

MAE, atentionare de calatorie pentru romanii din Franta: Se anunta proteste masive in mai multe orase franceze

Ministrul Afacerilor Externe a lansat o atentionare de calatorie pentru romani aflati vineri in Franta, in conditiile in care autoritatile locale franceze prevad mai multe manifestatii si actiuni de.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.219 seconds )