Libnet.ro
UNICEF

15:46

DOSAR PENAL pentru primarul din Iasi. Afla de ce.

România Liberă România Liberă,
DOSAR PENAL pentru primarul din Iasi. Afla de ce.

Primarul Gheorghe Nichita si viceprimarul din Iasi, Mihai Chirica, s-au ales cu dosare penale dupa ce au decis sa taie 80 de tei din oras, informeaza Realitatea. net. Primaria Iasi a fost amandata de Garda de Mediu cu 60. 000 de lei. Copacii au fost taiati pentru a face loc unei zone pietonale. Un numar de 80 de tei au disparut din Iasi, ca urmare a unui plan amplu de reamenajare urbana a intregii zone centrale a orasului. Decizia autoritatilor a provocat un val de nemultumiri in randul . continuă pe România Liberă

Dosar penal pentru sefii Primariei Iasi dupa taierea teilor din centrul orasului

Oficialii Inspectoratului de Politie Judetean Iasi au confirmat existenta unui dosar penal deschis pentru taierea ilegala a teilor de pe bulevardul Stefan cel Mare.

Dosar penal pentru conducerea unui microbuz cu documente de identitate false

Pe timpul unei actiuni specifice desfasurate de politistii de frontiera galateni, un cetatean roman, s-a ales cu dosar penal, dupa ce a fost depistat la volanul unui autovehicul neinmatriculat si pentru care a prezentat la control documente false.

Perchezitii la Primaria din Baia Mare. Primarul Catalin Chereches, urmarit penal pentru luare de mita si trafic de influenta

UPDATE: DNA emis un comunicat in care informeaza ca primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, este urmarit penal pentru luare de mita si trafic de influenta. Primarul este acuzat ca a primit bani de.

Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, despre acuzatiile de coruptie: Eu sunt un om care da, nu unul care ia

Primarul din Baia Mare, CatalinChereches, anchetat de procurorii DNA pentru luare de mita si trafic de influenta, a spus, in exclusivitate pentru B1 TV, ca el este un om care obisnuieste sa dea, nu sa.

Bursa a locurilor de munca pentru somerii din Bucuresti- Ilfov

Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana AEDU) organizeaza maine, incepand cu ora 11:30, la Hotel Ibis Palatul Parlamentului, Bursa locurilor de munca si formare profesionala pentru somerii din regiunea Bucuresti- Ilfov, informeaza un comunicat de presa.

Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, urmarit penal pentru luare de mita si trafic de influenta

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul teritorial Cluj au inceput urmarirea penala fata de primarul municipiului Baia Mare, Chereches Catalin, in sarcina caruia s-au retinut.

Primarul din Baia Mare, anchetat privind efectuarea unor achizitii ilegale

Update 16:14: Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) - Serviciul teritorial Cluj au inceput urmarirea penala fata de Chereches Catalin, primar al municipiului Baia Mare, in sarcina caruia s-au retinut infractiunile de luare de mita in forma continuata, trafic de influenta in forma continuata si efectuarea de operatiuni financiare, ca acte de comert, incompatibile cu functia pe care o indeplineste, se arata intr-un comunicat de presa.

Seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, inlocuit din functie. Afla de ce.

Seful Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta IGSU), generalul de brigada Ioan Bas, a fost inlocuit, miercuri, cu fostul sef al ISU Suceava, colonelul Ioan Burlui, dupa ce a solicitat incetarea imputernicii din motive personale, informeaza Ministerul Afacerilor Interne MAI), potrivit Mediafax. Solicitarea generalului de brigada dr. Ioan Bas este argumentata pe motive de familie, neavand nicio legatura cu activitatea sa profesionala, se arata intr-un comunicat remis MEDIAFAX de .

Zi decisiva pentru Becali. Finantatorul Stelei afla daca ii va fi intrerupta pedeapsa cu inchisoarea

Inca o zi decisiva pentru Gigi Becali. Tribunalul Bucuresti urmeaza sa decida miercuri daca ii admite lui Becali cererea de intrerupere a pedepsei cu trei luni. Tot azi se va judeca cererea de contopire a.

Zi decisiva pentru Becali. Finantatorul Stelei afla daca va fi pus in libertate temporar

Inca o zi decisiva pentru Gigi Becali. Tribunalul Bucuresti urmeaza sa decida miercuri daca ii admite lui Becali cererea de intrerupere a pedepsei cu trei luni. Tot azi se va judeca cererea de contopire a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2509 seconds )