Libnet.ro
UNICEF

15:15

Dosar penal pentru scurgere de informatii din dosarul Colectiv

România Liberă România Liberă,
Dosar penal pentru scurgere de informatii din dosarul Colectiv

Procurorii au deschis un dosar penal pentru scurgere de informatii din interiorul institutie. Astfel, procurorul general interimar doreste sa afle cine a dat presei informatii din rechizitoriul in dosarul Colectiv. continuă pe România Liberă

Dosar penal pentru scurgere de informatii din ancheta Colectiv

Procurorii au deschis un dosar penal pentru scurgere de informatii din interiorul institutie. Astfel, procurorul general interimar doreste sa afle cine a dat presei informatii din rechizitoriul in dosarul Colectiv.

Procurorii au deschis dosar penal pentru scurgere de informatii, in cazul tragediei de la Colectiv

Bogdan Licu, procurorul general interimar al Romaniei, a declarat ca procurorii au deschis in aceasta dimineata un dosar penal care priveste scurgeri de informatii din interiorul institutiei. Mai precis, procurorii vor sa afle cine din Parchetul General a dat jurnalistilor rechizitoriul dosarului Colectiv. , informeaza Digi24.

Scandal in dosarul Colectiv: Procurorul general interimar deschide dosar penal pentru scurgere de informatii (VIDEO)

Scandal si in dosarul Colectiv. Procurorul general interimar Bogdan Licu deschide dosar penal pentru scurgere de informatii, dupa ce referatul procurorilor a ajuns in presa, informeaza B1.

Parchetul General a deschis un dosar penal pentru scurgeri de informatii din dosarul Colectiv

Bogdan Licu, procurorul general interimar al Romaniei, a declarat, marti, ca a fost deschis un dosar penal care vizeaza scurgeri de informatii, fiind vorba despre rechizitoriul dosarului Colectiv care nu a fost inca trimis in judecata, insa a aparut in spatiul public, potrivit Digi24.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )