Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dosar penal pentru ucidere din culpa in cazul barbatului care a ucis un politist, gasit spanzurat

Hotnews Hotnews,
 Dosar penal pentru ucidere din culpa in cazul barbatului care a ucis un politist, gasit spanzurat

Un dosar penal pentru ucidere din culpa a fost deschis, luni, in cazul lui Marcel Ionel Lepa, barbatul care a ucis un politist saptamana trecuta si care luni dimineata a fost gasit spanzurat in celula, fiind inchis la Penitenciarul Popa Sapca din Timisoara, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

VIDEO Dosar penal in urma incidentelor din Valea Uzului. Pentru savarsirea carei infractiuni se fac cercetari

In legatura cu incidentele de la cimitirul din Valea Uzului Jandarmeria Romana comunicat a asigurat in zona, prin structurile sale teritoriale si impreuna cu celelalte structuri ale M. I, masurile de ordine si ca in urma incidentelor care au urmat s-a deschis un dosar penal.

Descoperire macabra in Brasov. Doi soti au fost gasiti morti in gradina casei

O femeie de 70 de ani si sotul ei, in varsta de 72 de ani, au fost gasiti morti in gradina casei din Bucium, judetul Brasov. Politistii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa si incearca.

Dupa ce initial a anuntat ca nu au fost constante incidente la Valea Uzului, Jandarmeria Romana anunta deschiderea unui dosar penal pentru distrugerea portii de acces in cimitir (VIDEO)

Rasturnare de situatie privind evenimentele de miercuri de la Cimitirul International Valea Uzului! Dupa ce initial anuntase ca nu au existat nu au existat violente intre participanti, dar nici intre.

Jandarmeria a deschis un dosar penal, dupa evenimentele de la Valea Uzului

In legatura cu evenimentele de la cimitirul din Valea Uzului din data de 06 iunie a. c. , Centrul de informare publica al Jandarmeriei Romane este abilitat sa comunice urmatoarele: Jandarmeria Romana a.

Val de legi pentru votul din diaspora

Problema cozilor de la sectiile de vot din Diaspora determina o avalansa de proiecte legislative pentru modificarea sistemului. Numai in ultima saptamana au fost depuse 3 astfel de proiecte menite sa asigure c?.

Nunta Radu Mazare. Ce reguli trebuie sa respecte fostul primar al Constantei pentru ceremonia din spatele gratiilor

Radu Mazare si-a cerut iubita de sotie, iar cei doi urmeaza sa se casatoreasca in spatele gratiilor. Fostul edil al Constantei trebuie sa respecte insa si cateva reguli de baza. Din punctul de.

Ford a gasit potentiali cumparatori pentru fabricile din Rusia

Compania Ford Motor este pregatita sa-si vanda fabricile inactive din Rusia si a gasit potentiali cumparatori interesati, a afirmat ieri Steven Armstrong, presedintele subsidiarei europene a producatorului auto.

NASA va deschide Statia Spatiala Internationala pentru turisti din 2020

Vesti bune pentru pamantenii care vor sa iasa in spatiu. NASA anunta ca, din 2020,Statia Spatiala Internationala se vadeschide oportunitatilor comerciale Robyn Gatens, responsabil al.

VIDEO INTERVIU Povestea romanului care a fondat cel mai mare grup pro-vaccinare de pe internet: Toti avem o responsabilitate pentru cei din jur. Am vazut un vanzator de ulei de sarpe, un pseudo-tratament, care are propria emisiune tv

Cea mai grava epidemie de rujeola din Europa, una dintre cele mai puternice miscari anti-vaccin de pe continent, mituri despre sanatate care circula liber pe internet, dar si in emisiunile tv - precum vindecatori cu palmele, uleiul de sarpe sau miraculosul curatitor de colon vindeca orice boala. in fiecare dimineata ni se spune horoscopul, cand se stie inca de la anul 1. 800 ca horoscopul are zero influenta asupra vietii pe pamant, spune, intr-un interviu pentru HotNews. ro, Ovidiu Covaciu, romanul care lupta impotriva miturilor legate de sanatate si care a fondat cel mai mare grup pro-vaccinare de pe internet, nu doar din Romania.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )