Libnet.ro
UNICEF

14:00

Jandarmeria a deschis un dosar penal, dupa evenimentele de la Valea Uzului

Antena3 Antena3,
Jandarmeria a deschis un dosar penal, dupa evenimentele de la Valea Uzului

In legatura cu evenimentele de la cimitirul din Valea Uzului din data de 06 iunie a. c. , Centrul de informare publica al Jandarmeriei Romane este abilitat sa comunice urmatoarele: Jandarmeria Romana a. continuă pe Antena3

VIDEO Dosar penal in urma incidentelor din Valea Uzului. Pentru savarsirea carei infractiuni se fac cercetari

In legatura cu incidentele de la cimitirul din Valea Uzului Jandarmeria Romana comunicat a asigurat in zona, prin structurile sale teritoriale si impreuna cu celelalte structuri ale M. I, masurile de ordine si ca in urma incidentelor care au urmat s-a deschis un dosar penal.

DUPA ALEGERILE EUROPARLAMENTARE SI REFERENDUM: DNA a deschis dosar penal privind votul din diaspora

Directia Nationala Anticoruptie DNA) anunta ca s-a deschis un dosar penal in ceea ce priveste votul in diaspora la alegerile europarlamentare si la referendumul din 26 mai.

DNA anunta oficial ca a deschis dosar penal privind votul din 26 mai in diaspora/ Au fost inregistrate peste 40 de plangeri

Procurorii DNA anunta oficial, joi, ca au primit de la Parchetul General 42 de plangeri privind nereguli la exercitarea dreptului de vot in diaspora la alegerile din 26 mai si ca au deschis un dosar penal. La alegerile europarlamentare, cand a avut loc si referendumul pe tema justitiei, mii de romani au stat ore in sir la cozi in fata sectiilor de votare, iar multi dintre ei nu au putut vota.

Jandarmeria Romana: Pe durata evenimentului din Valea Uzului, nu au existat violente intre participanti, dar nici intre participanti si fortele de ordine

Jandarmeria Romana a precizat ca, pe durata desfasurarii evenimentului de la Cimitirul International al Eroilor Valea Uzului, nu au existat violente intre participanti, dar nici intre participanti si.

Jandarmeria Romana: Pe durata evenimentului din Valea Uzului, nu au existat violente intre participanti, dar nici intre participanti si fortele de ordine (VIDEO)

Jandarmeria Romana a precizat ca, pe durata desfasurarii evenimentului de la Cimitirul International al Eroilor Valea Uzului, nu au existat violente intre participanti, dar nici intre participanti si.

DNA anunta oficial ca a deschis dosar penal privind votul din 26 mai in diaspora. Sunt zeci de plangeri

Procurorii DNA anunta, oficial, ca au primit de la Parchetul General, 42 de plangeri privind nereguli la exercitarea dreptului de vot in diaspora la alegerile din 26 mai, fiind deschis in acest sens un dosar.

Kelemen Hunor, atac dur dupa incidentele de la Valea Uzului: Romania si-a aratat fata adevarata

Atac fara precedent al liderului UDMR, Kelemen Hunor, dupa incidentele de ieri seara de la Valea Uzului. Romania si-a aratat fata adevarata, spune liderul UDMR, care califica incidentele drept,.

Dupa ce initial a anuntat ca nu au fost constante incidente la Valea Uzului, Jandarmeria Romana anunta deschiderea unui dosar penal pentru distrugerea portii de acces in cimitir (VIDEO)

Rasturnare de situatie privind evenimentele de miercuri de la Cimitirul International Valea Uzului! Dupa ce initial anuntase ca nu au existat nu au existat violente intre participanti, dar nici intre.

Jandarmeria Romana: La Valea Uzului nu au existat violente

Jandarmeria Romana a emis un comunicat prin care precizeaza, fara echivoc, faptul ca la Valea Uzului nu au existat violente intre participanti sau intre participanti si fortele de ordine.

LIVETEXT Atmosfera tensionata la cimitirul din Valea Uzului, imbranceli cu jandarmii care separa grupurile de romani de maghiari / Un grup de romani a rupt poarta cimitirului si a patruns inauntru / Un sobor de preoti ortodocsi a oficiat o slujba

Atmosfera foarte tensionata la cimitirul din Valea Uzului, unde grupuri de romani, veniti in numar foarte mare, au fortat cordonul de jandarmi care ii separau de maghiari. Exista imbranceli si confruntari la poarta cimitirului intre grupurile de romani si jandarmi, transmit corespondentii HotNews. ro de la fata locului. _______________20:35 Kelemen Hunor cere demiterea ministrului de Interne si a prefectului de Harghita20:17 Ce declara un constantean care a fost la Valea Uzului: Maghiarii au fost prinsi la mijloc si i-am fugarit cu parul20:00 Jandarmeria Romana: Nu au existat violente intre participanti sau intre participanti si fortele de ordine / Attila Korodi: A fost ceva de nedescris in cuvinte19:36 Oamenii au inceput sa plece de la cimitirul din Valea Uzului, se canta in continuare cantece patriotice. S-au aprins lumanari la toate mormintele, indiferent de nationalitatea eroilor ingropati in cimitirul international19:19 Sputnik, organul de propaganda al Kremlinului, dedica doua articole incidentelor de la Valea Uzului, cu titlurile: Patriotii romani au rupt lacatul si au intrat cu forta! si UDMR vrea un nou Targu Mures si agita periculos conflictul interetnic19:54 De la un microfon adus in cimitir s-a facut apel ca la plecare oamenii stranga mizeria ramasa in urma, ca sa se vada cat de civilizati suntem.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )