Libnet.ro
UNICEF

06:15

Dosar penal pentru ucidere din culpa in cazul incendiului de la Institutul Matei Bals

Hotnews Hotnews,
 Dosar penal pentru ucidere din culpa in cazul incendiului de la Institutul Matei Bals

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au deschis un dosar penal in rem pentru savarsirea infractiunii de ucidere din culpa in cazul incendiului de la Institutul Matei Bals din Capitala, soldat cu moartea a patru pacienti, scrie Agerpres. Procurorii se afla deja la fata locului si au inceput cercetarile, potrivit reprezentantilor Parchetului. continuă pe Hotnews

Incendiu la Matei Bals |Procurorii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au deschis un dosar penal in rem pentru savarsirea infractiunii de ucidere din culpa dupa incendiul de la Institutul Matei Bals din Capitala,.

Incendiu la Institutul Matei Bals: Procurorii au deschis dosar penal in rem pentru ucidere din culpa

Procurorii Parchetului de pe langaTribunalul Bucuresti au deschis dosar penal in rem pentru ucidere din culpa in urma incendiului de la Institutul Matei Bals din Capitala, soldat cu moartea a patru pacienti.

INCENDIU LA INSTITUTUL MATEI BALS: Patru persoane au murit carbonizate, iar o persoana este in curs de resuscitare

ACTUALIZARE - FLORIN CiTU: Un lucru este cert, de aceasta data reactia autoritatilor a fost eficienta si rapida --- *ACTUALIZARE - VLAD VOICULESCU: Existau avize pentru lucrarile care s-au facut acolo --- *ACTUALIZARE - BEATRICE MAHLER: Patru pacienti, doi dintre ei fiind in stare severa au fost adusi la Institutul &171;Marius Nasta &187; --- *ACTUALIZARE - ANCA DRAGU: Asemena tragedii nu pot si nu vor ramane fara urmari --- *ACTUALIZARE - TRAIAN BERBECEANU: Cand s-a declansat incendiul, instalatia electrica si de aprovizionare cu oxigen au fost deconectate automat --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis merge la Institutul Matei Bals --- *ACTUALIZARE - STREINU CERCEL: O pacienta a suferit arsuri ale tractului respirator superior --- *ACTUALIZARE - Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au deschis dosar penal in rem pentru ucidere din culpa in urma incendiului. --- *ACTUALIZARE - Raed Arafat: Din informatiile pe care le avem, nu mai sunt pacienti cu arsuri --- *ACTUALIZARE - Raed Arafat a precizat ca apelul la 112 a venit la ora 5 dimineata.

EXCLUSIV Fosta sotie a lui Marian Dragulescu, vedeta pe un site pentru adulti. Din ce face multi bani

Larisa Dragulescu, care in 2015 a stralucit si pe coperta Revistei Playboy, si-a facut ordine in viata, dupa un divort zgomotos de celebrul gimnast Marian Dragulescu. Mai mult, de dragul celor doi copii ai lor, fostii soti au facut pace si se inteleg perfect. Larisa se straduieste, la vreme de pandemie, sa castige cat mai .

Anunt de ultima ora pentru elevii din Romania. Ministrul Educatiei: As vrea sa adaug o precizare importanta

Dupa anuntarea inceperii semestrului doi din 8 februarie, fizic, Sorin Cimpeanu a venit cu noi informatii. in afara de orele de recuperare a materiei, ministrul spune ca noua OUG va mai cuprinde si alte reglementari. Ministrul Cimpeanu mai anunta ca profesorii vor fi platiti cu 100 de lei impozabili pe ora de recuperare. Orele de .

Procurorii au deschis dosar penal dupa incendiul de la Matei Bals. Au cerut imagini de pe camere si liste cu toti pacientii internati

Procurorii de pe langa Judecatoria Sectorul 2 s-au sesizat din oficiu si au deschis un dosar de cercetare penala pentru trei infractiuni. Mai mult, aceasta cauza a fost preluata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti. La locul tragediei sunt si specialistii de la IML.

BVB Scaderi usoare pentru sapte din cei noua indici ai bursei

Actiunile Gamestop scadeau ieri la New York cu peste 60%, dupa ce brokerii au restrictionat tranzactionarea Sapte din cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) au inregistrat scaderi in sedinta de ieri, pe fondul unei lichiditati slabe, de 34,58 milioane de lei.

Adrian Marinescu: Mutatiile identificate pentru tulpina din Marea Britanie nu incurca in niciun fel vaccinarea in acest moment

Medicul Adrian Marinescude la Institutul Matei Bals a vorbit, la Digi24, despre tulpina de coronavirus din Marea Britanie. Acesta a spus ca nuafecteaza eficacitatea vaccinului.

inchirierea unei masini, solutia perfecta pentru traficul din Bucuresti

Serviciile de inchirieri masini au devenit din ce in ce mai raspandite in tara noastra dupa ce, o bu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )