Libnet.ro
UNICEF

23:15

Dosar penal pentru ucidere din culpa in cazul incendiului izbucnit intr-un restaurant din Constanta

România Liberă România Liberă,
Dosar penal pentru ucidere din culpa in cazul incendiului izbucnit intr-un restaurant din Constanta

Procurorii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa in cazul incendiului izbucnit sambata noapte intr-un restaurant din centrul municipiului Constanta, in urma caruia trei tinere au decedate, iar alte patru persoane au fost ranite, transmite Mediafax. continuă pe România Liberă

Dosar penal pentru tanarul din Jilava care a agresat o femeie

Politistii de la IPJ Ilfov au deschis un dosar penal pentru tulburare a ordinii si linistii publice pe numele tanarului din Jilava care a agresat o femeie tinand-o de guler si invartind-o ca pe o.

Dosare penale si angajati fara contracte. Ancheta la sange a autoritatilor la Restaurantul Beirut, unde au murit trei tinere

Un dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala a fost deschis de politistii constanteni in urma incendiului care a distrus restaurantul Beirut si a omorat trei tinere. Pompierii inca incearca sa afle ce a declansat incendiul, dar ofiterii criminalisti au exclus ipoteza unui foc pus de cineva.

Clientul Ioanei Basescu in tranzactiile cu Gazprom, Mihai Corbu, este urmarit PENAL pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Administratorul Nis Petrol, Mihai Corbu, clientul Ioanei Basescu in tranzactiile cu Gazprom, este urmarit penal pentru evaziune fiscala si spalare de bani. Procurorii Parchetului Capitalei il cerceteaza pe.

Senatorul Marius Isaila, urmarit penal pentru mita de 200 mii de euro

Senatorul PSD Marius Isaila este urmarit penal pentru trafic de influenta si instigare la fals, fiind acuzat ca, atunci cand a fost sef serviciu in Ministerul Finantelor, impreuna cu consilierul parlamentar Cristian Ene, a cerut mita 200. 000 de euro pentru a bloca un control la o firma.

Senatorul Marius Isaila, urmarit penal pentru trafic de influenta si instigare la fals

Senatorul PSD Marius Isaila este urmarit penal pentru trafic de influenta si instigare la fals. Senatorul este acuzat ca, in perioada in care a fost sef serviciu in Ministerul Finantelor, impreuna cu.

Sase presedinti PSD de Consilii Judetene, cercetati penal pentru abuz in serviciu, in prag de alegeri (VIDEO)

In prag de alegeri, PSDpierde la capitolul imagine din cauza problemelor cu legea. Sase presedinti social democrati de consilii judetene sunt cercetati sau urmariti penal pentru abuz in serviciu si.

Castigatorii licitatiilor deschise organizate pentru lucrari din fonduri publice

Castigatorii licitatiilor deschise organizate pentru lucrari din fonduri publice.

Deputatii reduc taxele vamale pentru importurile din Ucraina

Aproximativ 98% din taxele vamale pe care exportatorii ucrainieni de fier, otel, produse de ferma si utilaje le platesc la granitele UE vor fi eliminate ca urmare a unei propuneri sprijinite de Parlamentul European astazi.

Moscova sustine ca isi retrage trupele de la granita cu Ucraina si cere explicatii NATO pentru intaririle din Europa de Est

Rusia a sustinut joi ca o serie de batalioane amplasate in apropierea frontierei cu Ucraina vor reveni la bazele lor si a cerut explicatii NATO pentru intarirea fortelor Aliantei in Europa de Est, in conditiile in care in aceasta zi demareaza cu Kievul negocieri delicate legate de exportul de gaze rusesti, scrie AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )